• درباره ما
  • تماس با ما

جمعه ۲۸ آذر ۱۴۰۴

  • telegram
  • instagram
  • aparat
  • whatsapp
  • eitaa
  • bale
  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
    • اقتصاد کلان
    • انرژی
    • بانک، بیمه و بورس
    • راه و مسکن
    • صنعت، معدن، تجارت
  • سیاست
    • بین الملل
    • سیاست داخلی
    • مجلس
  • جامعه
  • فرهنگ و هنر
  • ورزش
  • استانها
  • بازار
  • بازرگانی
  • عکس
  • فیلم
Twitter Facebook Telegram Whatsapp

ماست پخته شده، یک دسر هندی بسیار خوشمزه و بی‌نظیر

  • شناسه خبر: 10508
  • تاریخ و زمان ارسال: 1 بهمن 1402 || 21:00

دسر ماست پخته شده یکی از انواع دسرهای هندی است که از ترکیب ماست با خامه صبحانه و شیرعسلی تهیه می‌شود و طعم بسیار دلچسبی دارد.

به گزارش خبربین آنلاین؛ دسر‌ها یکی از خوشمزه‌ترین خوراکی‌ها در دنیای امروز هستند که طرفداران بسیار زیادی دارند. از کودکان گرفته تا پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها همگی عاشق این خوراکی‌های شیرین و خوشمزه هستند. امروزه در دنیای مدرن تنوع دسر‌ها بسیار زیاد شده است و وقتی وارد شیرینی فروشی می‌شوید، با انواع و اقسام دسر‌های رنگارنگ روبه رو خواهید شد که هرکدام طعم خاصی دارند. دسر‌ها معمولا پایه شیر، خامه و ژله دارند که با انواع میوه‌ها و یا زعفران و شکلات ترکیب می‌شوند. دسر ماست پخته شده یکی از دسر‌های خوشمزه و محبوب هندی است که هندی‌ها آن را برای سال نو تهیه می‌کنند و یک دسر بسیار لطیف و خوشمزه است که اگر یکبار آن را امتحان کنید، حتما عاشقش می‌شوید. ما در این مطلب می‌خواهیم این دسر خوشمزه هندی را به شما آموزش بدهیم تا بتوانید با روشی آسان آن را در منزل تهیه کنید، پس در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم

ماست ساده: یک دوم پیمانه

خامه صبحانه: یک دوم پیمانه

شیرعسلی: یک دوم پیمانه

زعفران دم کرده غلیظ: دو قاشق غذاخوری

اسانس وانیل یا گلاب: نصف قاشق چای‌خوری

پودر هل: نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا ماست را داخل یک کاسه بریزید، سپس خامه صبحانه، شیرعسلی، زعفران دم کرده، پودر هل و وانیل را به ماست اضافه کنید و با همزن دستی یا قاشق خوب هم بزنید. حالا مایه آماده را داخل کاسه‌های مخصوص دسر که برای فر مناسب است یا داخل فنجان یا پیاله بریزید. کاسه‌ها را داخل سینی لبه‌دار یا گود فر بچینید و یک لیوان آب داخل سینی بریزید. سینی فر را داخل فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا بپزد. بعد از اینکه سینی را از فر خارج کردید، ظرف‌های دسر را به مدت دو تا سه ساعت داخل یخچال بگذارید تا حسابی خنک و دلچسب شود سپس سرو کنید، نوش جان.

نکات مهم

۱ ـ شیر عسلی یا شیر غلیظ همان شیر گاو است که مقداری از آب آن گرفته می‌شود و به آن شکر اضافه می‌کنند. شیر عسلی ماده‌ای غلیظ و شیرین است که به صورت کنسروی در بازار موجود است و ماندگاری بالایی دارد. از این شیر برای تهیه انواع دسرها، بستنی‌ها و کیک و شیرینی استفاده می‌شود.

طرز تهیه شیر عسلی در منزل

دو پیمانه شیر را همراه با دو سوم پیمانه شکر داخل یک ماهی تابه گود و نچسب بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا شکر کاملا در شیر حل شود. بعد از اینکه شکر حل شد، دیگر هم نزنید و صبر کنید تا شیر جوش بیاید. وقتی شیر جوش آمد، حرارت اجاق گاز را روی کمترین حالت تنظیم کنید و هر چند دقیقه یک‌بار شیر را هم بزنید تا ته نگیرد و به غلظت برسد. توجه داشته باشید که حرارت باید آنقدر کم باشد که شیر قل نزند، در غیر این صورت شیرعسلی شما ته می‌گیرد. تقریبا ۴۰ دقیقه زمان می‌برد تا شیر عسلی شما به غلظت برسد و آماده مصرف شود. بعد از اینکه شیر عسلی آماده شد، آن را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود؛ سپس داخل شیشه خشک و تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

۲ ـ همیشه سعی کنید از زعفران دم کرده غلیظ استفاده کنید؛ چون هرقدر زعفران را با آب بیش‌تری دم کنید، کم‌رنگ‌تر می‌شود و مجبور می‌شوید برای به دست آوردن رنگ دلخواه‌تان از زعفران بیشتری استفاده کنید؛ بنابراین نحوه دم کردن زعفران بسیار مهم است. برای دم کردن زعفران ابتدا زعفران را بدون اضافه کردن شکر یا قند کاملاً پودر کنید. بعد به ازای ۱ قاشق چای‌خوری زعفران ۲ قاشق سوپ‌خوری آب جوش و ۲ تکه یخ به آن اضافه کنید. افزودن یخ باعث می‌شود به زعفران شوک وارد شود و رنگ بیش‌تری پس بدهد. زعفران را در ظرف دردار در فریزر نگهداری کنید و موقع استفاده اجازه بدهید در دمای محیط یخ زدایی شود. پس از هر بار استفاده دوباره زعفران باقی مانده را داخل فریزر قرار دهید. حواستان باشد زعفرانی که استفاده می‌کنید، تقلبی نباشد. برای اینکه بفهمید زعفران تقلبی یا خالص است. زعفران را بین انگشتتان بگذارید و فشار بدهید. اگر روغن پس نداد؛ یعنی خالص است. زعفران‌های تقلبی معمولاً براق هستند.

۳ ـ هل سبز نسبت به هل سفید عطر و بوی بیشتری دارد، بنابراین سعی کنید برای درست کردن هر نوع دسر، کیک و یا شیرینی از پودر هل سبز استفاده کنید.

پایگاه خبری خبربین آنلاین تغذیه دسر دسر ماست غذا

مطالب مرتبط

13 آبان 1403

بارش باران در جاده‌های ۹ استان

17 فروردین 1403

اختلاس یک کارمند دیگر هم کشف شد!

1 اردیبهشت 1404

لایحه دو فوریتی دولت برای تغییر ساعت به مجلس می‌رود

17 اسفند 1402

بانک مرکزی مکلف به کاهش رشد ترازنامه بانک‌های قانون‌گریز از جهش تولید مسکن‌ شد

20 فروردین 1403

تأکید رئیسی بر تلاش بیشتر بخش‌ها برای ثبات بازار

15 اردیبهشت 1404

برخورد جدی با اراذل؛ مطالبه مردمی برای استمرار قاطعیت پلیس

26 فروردین 1404

دریاچه ارومیه را با سدسازی‌های غیرکارشناسی نابود کردیم

7 خرداد 1402

زمان عرضه‌های هفته بعد بورس کالا اعلام شد

ارسال دیدگاه


نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد

خواهشمندیم برای ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربری خود بشويد

آخرین اخبار

  • ورزش 28 آذر 1404

    بیرانوند متخصص گرفتن جام از پرسپولیس!

  • پربازدید 28 آذر 1404

    کیفیت هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد

  • سیاست 28 آذر 1404

    آغاز فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهرها با دستور وزیر کشور

  • راه و مسکن 28 آذر 1404

    آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده های کشور

  • پربازدید 28 آذر 1404

    ادامه فعالیت سامانه بارشی در کشور / بارش برف و باران در برخی استان‌ها

  • ورزش 27 آذر 1404

    اقدام جنجالی کاخ سفید: ممنوعیت ورود هواداران ایران و سه کشور دیگر به آمریکا

  • پربازدید 27 آذر 1404

    نفت گران شد

  • ورزش 27 آذر 1404

    مدیر الریان: نبود صابر کاظمی روی همه تیم تاثیر گذاشته است

  • سیاست داخلی 27 آذر 1404

    رییس جمهور وارد بیرجند شد

اوقات شرعی

پایگاه خبری خبربین آنلاین به شماره ثبت ۸۹۱۵۵ از سوی وزارت  فرهنگ و ارشاد اسلامی در چهارچوب اهداف مقدس انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران به امر اطلاع رسانی به منظور ارتقای سطح بینش و آگاهی عمومی می پردازد. پایگاه خبری خبربین آنلاین یک رسانه مستقل بوده و خود را مقید به قانون اساسی و قوانین نظام جمهوری اسلامی، اصول و ارزش های دین اسلام و تعهد به آرمان‌های انقلاب اسلامی و امام راحل و شهیدان انقلاب میداند. این پایگاه اطلاع رسانی سعی دارد  تا با انتشار اخبار، تحلیل ها و مقالات صاحب نظران و فرهیختگان کشوری، زمینه ای مناسب برای تجمیع افکار و اندیشه ها و ارائه آن به عموم مردم را فراهم سازد. صاحب امتیاز و مدیر مسئول: صفورا طالب زاده

دسترسی سریع
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • استخدام
  • اعلام مشکل سایت
  • تبلیغات در سایت
  • دیگر رسانه ها
  • پخش زنده
مجوزها
;

جمعه ۲۸ آذر ۱۴۰۴

  • telegram
  • instagram
  • aparat
  • whatsapp
  • eitaa
  • bale
کلیه حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی خبربین آنلاین محفوظ است. طراحی ،اجراء و پشتیبانی : سایت فـــــــــا