• درباره ما
  • تماس با ما

شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۴

  • telegram
  • eata
  • eata
  • bale
  • watsapp
  • instagram
  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
    • اقتصاد کلان
    • انرژی
    • بانک، بیمه و بورس
    • راه و مسکن
    • صنعت، معدن، تجارت
  • سیاست
    • بین الملل
    • سیاست داخلی
    • مجلس
  • جامعه
  • فرهنگ و هنر
  • ورزش
  • استانها
  • بازار
  • بازرگانی
  • عکس
  • فیلم
Twitter Facebook Telegram Whatsapp

ماست پخته شده، یک دسر هندی بسیار خوشمزه و بی‌نظیر

  • شناسه خبر: 10508
  • تاریخ و زمان ارسال: 1 بهمن 1402 - 09:00

دسر ماست پخته شده یکی از انواع دسرهای هندی است که از ترکیب ماست با خامه صبحانه و شیرعسلی تهیه می‌شود و طعم بسیار دلچسبی دارد.

به گزارش خبربین آنلاین؛ دسر‌ها یکی از خوشمزه‌ترین خوراکی‌ها در دنیای امروز هستند که طرفداران بسیار زیادی دارند. از کودکان گرفته تا پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها همگی عاشق این خوراکی‌های شیرین و خوشمزه هستند. امروزه در دنیای مدرن تنوع دسر‌ها بسیار زیاد شده است و وقتی وارد شیرینی فروشی می‌شوید، با انواع و اقسام دسر‌های رنگارنگ روبه رو خواهید شد که هرکدام طعم خاصی دارند. دسر‌ها معمولا پایه شیر، خامه و ژله دارند که با انواع میوه‌ها و یا زعفران و شکلات ترکیب می‌شوند. دسر ماست پخته شده یکی از دسر‌های خوشمزه و محبوب هندی است که هندی‌ها آن را برای سال نو تهیه می‌کنند و یک دسر بسیار لطیف و خوشمزه است که اگر یکبار آن را امتحان کنید، حتما عاشقش می‌شوید. ما در این مطلب می‌خواهیم این دسر خوشمزه هندی را به شما آموزش بدهیم تا بتوانید با روشی آسان آن را در منزل تهیه کنید، پس در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم

ماست ساده: یک دوم پیمانه

خامه صبحانه: یک دوم پیمانه

شیرعسلی: یک دوم پیمانه

زعفران دم کرده غلیظ: دو قاشق غذاخوری

اسانس وانیل یا گلاب: نصف قاشق چای‌خوری

پودر هل: نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا ماست را داخل یک کاسه بریزید، سپس خامه صبحانه، شیرعسلی، زعفران دم کرده، پودر هل و وانیل را به ماست اضافه کنید و با همزن دستی یا قاشق خوب هم بزنید. حالا مایه آماده را داخل کاسه‌های مخصوص دسر که برای فر مناسب است یا داخل فنجان یا پیاله بریزید. کاسه‌ها را داخل سینی لبه‌دار یا گود فر بچینید و یک لیوان آب داخل سینی بریزید. سینی فر را داخل فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا بپزد. بعد از اینکه سینی را از فر خارج کردید، ظرف‌های دسر را به مدت دو تا سه ساعت داخل یخچال بگذارید تا حسابی خنک و دلچسب شود سپس سرو کنید، نوش جان.

نکات مهم

۱ ـ شیر عسلی یا شیر غلیظ همان شیر گاو است که مقداری از آب آن گرفته می‌شود و به آن شکر اضافه می‌کنند. شیر عسلی ماده‌ای غلیظ و شیرین است که به صورت کنسروی در بازار موجود است و ماندگاری بالایی دارد. از این شیر برای تهیه انواع دسرها، بستنی‌ها و کیک و شیرینی استفاده می‌شود.

طرز تهیه شیر عسلی در منزل

دو پیمانه شیر را همراه با دو سوم پیمانه شکر داخل یک ماهی تابه گود و نچسب بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا شکر کاملا در شیر حل شود. بعد از اینکه شکر حل شد، دیگر هم نزنید و صبر کنید تا شیر جوش بیاید. وقتی شیر جوش آمد، حرارت اجاق گاز را روی کمترین حالت تنظیم کنید و هر چند دقیقه یک‌بار شیر را هم بزنید تا ته نگیرد و به غلظت برسد. توجه داشته باشید که حرارت باید آنقدر کم باشد که شیر قل نزند، در غیر این صورت شیرعسلی شما ته می‌گیرد. تقریبا ۴۰ دقیقه زمان می‌برد تا شیر عسلی شما به غلظت برسد و آماده مصرف شود. بعد از اینکه شیر عسلی آماده شد، آن را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود؛ سپس داخل شیشه خشک و تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

۲ ـ همیشه سعی کنید از زعفران دم کرده غلیظ استفاده کنید؛ چون هرقدر زعفران را با آب بیش‌تری دم کنید، کم‌رنگ‌تر می‌شود و مجبور می‌شوید برای به دست آوردن رنگ دلخواه‌تان از زعفران بیشتری استفاده کنید؛ بنابراین نحوه دم کردن زعفران بسیار مهم است. برای دم کردن زعفران ابتدا زعفران را بدون اضافه کردن شکر یا قند کاملاً پودر کنید. بعد به ازای ۱ قاشق چای‌خوری زعفران ۲ قاشق سوپ‌خوری آب جوش و ۲ تکه یخ به آن اضافه کنید. افزودن یخ باعث می‌شود به زعفران شوک وارد شود و رنگ بیش‌تری پس بدهد. زعفران را در ظرف دردار در فریزر نگهداری کنید و موقع استفاده اجازه بدهید در دمای محیط یخ زدایی شود. پس از هر بار استفاده دوباره زعفران باقی مانده را داخل فریزر قرار دهید. حواستان باشد زعفرانی که استفاده می‌کنید، تقلبی نباشد. برای اینکه بفهمید زعفران تقلبی یا خالص است. زعفران را بین انگشتتان بگذارید و فشار بدهید. اگر روغن پس نداد؛ یعنی خالص است. زعفران‌های تقلبی معمولاً براق هستند.

۳ ـ هل سبز نسبت به هل سفید عطر و بوی بیشتری دارد، بنابراین سعی کنید برای درست کردن هر نوع دسر، کیک و یا شیرینی از پودر هل سبز استفاده کنید.

پایگاه خبری خبربین آنلاین تغذیه دسر دسر ماست غذا

مطالب مرتبط

11 بهمن 1402

کاپیتان ایران به لیگ یونان برگشت+عکس

17 آبان 1403

اذعان صهیونیست‌ها به قدرت موشکی شگفت‌انگیز حزب‌الله

19 خرداد 1402

آمار قربانیان کرونا در ایران ۱۹ خرداد ۱۴۰۲

1 بهمن 1402

عربستان حج را گران کرد، مردم عقب‌نشینی کردند

25 اسفند 1402

مبینا نعمت‌زاده سهمیه المپیک گرفت

4 مهر 1403

قیمت سکه در بازار تهران افزایش یافت

13 بهمن 1403

آمادگی افتتاح ۱۰۳۸ واحد مسکن ملی در استان تهران

17 دی 1402

معرفی ۴۰ دمنوش گیاهی برتر و خواص آن ها

ارسال دیدگاه


نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد

لغو پاسخ

آخرین اخبار

  • پربازدید 21 تیر 1404

    در ۳ روز معاملاتی هفته گذشته ۴۳۶ میلیون دلار ارز معامله شد

  • پربازدید 21 تیر 1404

    قیمت دام‌ زنده امروز ۲۱ تیر ۱۴۰۴

  • جامعه 21 تیر 1404

    اعتراض بازنشستگان تامین اجتماعی به عدم پرداخت مابه‌التفاوت فروردین

  • پربازدید 21 تیر 1404

    عرضه ارز اربعین از ۴ تا ۲۲ مردادماه آغاز می‌شود

  • جامعه 21 تیر 1404

    قیمت جدید نان‌های سنتی این هفته ابلاغ می‌شود

  • پربازدید 21 تیر 1404

    نرخ بلیت پروازهای اربعین تعیین شد

  • جامعه 21 تیر 1404

    سامانه جستجوی شغل به جویندگان کار معرفی می شود

  • پربازدید 21 تیر 1404

    قیمت خودرو امروز ۲۱ تیر ۱۴۰۴ / رکود سنگین و ثبات نسبی نرخ‌ها

  • سیاست 21 تیر 1404

    وزارت دفاع آمریکا اصابت موشک ایرانی به پایگاه هوایی خود در قطر را تایید کرد

اوقات شرعی

پایگاه خبری خبربین آنلاین به شماره ثبت ۸۹۱۵۵ از سوی وزارت  فرهنگ و ارشاد اسلامی در چهارچوب اهداف مقدس انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران به امر اطلاع رسانی به منظور ارتقای سطح بینش و آگاهی عمومی می پردازد. پایگاه خبری خبربین آنلاین یک رسانه مستقل بوده و خود را مقید به قانون اساسی و قوانین نظام جمهوری اسلامی، اصول و ارزش های دین اسلام و تعهد به آرمان‌های انقلاب اسلامی و امام راحل و شهیدان انقلاب میداند. این پایگاه اطلاع رسانی سعی دارد  تا با انتشار اخبار، تحلیل ها و مقالات صاحب نظران و فرهیختگان کشوری، زمینه ای مناسب برای تجمیع افکار و اندیشه ها و ارائه آن به عموم مردم را فراهم سازد. صاحب امتیاز و مدیر مسئول: صفورا طالب زاده

دسترسی سریع
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • استخدام
  • اعلام مشکل سایت
  • تبلیغات در سایت
  • دیگر رسانه ها
  • پخش زنده
مجوزها
;
شبکه های اجتماعی

در شبکه های اجتماعی ما را دنبال کنید ...

  • telegram
  • eata
  • eata
  • bale
  • watsapp
  • instagram
کلیه حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی خبربین آنلاین محفوظ است. طراحی ،اجراء و پشتیبانی : سایت فـــــــــا