• درباره ما
  • تماس با ما

جمعه ۲۰ تیر ۱۴۰۴

  • telegram
  • eata
  • eata
  • bale
  • watsapp
  • instagram
  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
    • اقتصاد کلان
    • انرژی
    • بانک، بیمه و بورس
    • راه و مسکن
    • صنعت، معدن، تجارت
  • سیاست
    • بین الملل
    • سیاست داخلی
    • مجلس
  • جامعه
  • فرهنگ و هنر
  • ورزش
  • استانها
  • بازار
  • بازرگانی
  • عکس
  • فیلم
Twitter Facebook Telegram Whatsapp

همه چیز درباره گرفتن نفخ حبوبات با خیار

  • شناسه خبر: 14627
  • تاریخ و زمان ارسال: 19 فروردین 1403 - 09:00

گرفتن نفخ حبوبات با خیار روشی ساده و موثر برای از بین بردن نفخ و گاز معده ناشی از مصرف حبوبات است. در این مقاله به شما خواهیم گفت که چگونه با استفاده از خیار می‌توانید نفخ حبوبات را به طور کامل از بین ببرید.

به گزارش خبربین آنلاین؛ حبوبات، مانند لوبیا سیاه، لوبیا سبز، لوبیا قرمز، عدس، لپه و نخود، بخش مهمی از یک رژیم غذایی سالم هستند. آنها منبعی عالی از فیبر، پروتئین و مواد مغذی ضروری هستند و می‌توانند به کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، زوال عقل، سرطان و سایر بیماری‌های مزمن کمک کنند.

 

اما مشکلی که بسیاری از افراد با لوبیا و حبوبات دارند، نفخ و گاز معده است.

 

علت نفخ شکم هنگام خوردن حبوبات

علت نفخ شکم هنگام خوردن حبوبات

 

علت نفخ شکم هنگام خوردن حبوبات

گاز بعد از خوردن حبوبات در درجه اول زمانی اتفاق می افتد که یک قند غیرقابل هضم توسط باکتری های روده ما تخمیر شود. حبوبات باعث ایجاد گاز می شوند زیرا حاوی نوع خاصی از قند هستند که به عنوان الیگوساکارید (مانند رافینوز و استاکیوز) نیز شناخته می شود که بدن انسان نمی تواند آن را به طور کامل هضم کند. فرآیند تخمیر (یعنی هضم آن) گاز تولید می کند که در نتیجه باعث نفخ می شود.

 

علیرغم این عوارض جانبی، این قندها برای سلامت روده ما کاملاً مفید هستند زیرا به عنوان غذا (که پری بیوتیک نیز نامیده می شود) برای باکتری های “خوب” در سیستم گوارشی عمل می کنند!

 

گرفتن نفخ حبوبات با خیار

برای کاهش تولید گاز در روده، ابتدا باید این قندها را از حبوبات حذف کنیم. یکی از روش‌های ساده و موثر برای گرفتن نفخ حبوبات، استفاده از خیار است. خیار به دلیل داشتن آنزیم‌های خاص نفخ آنها را تا حد زیادی کاهش می‌دهد.

 

برای درک بهتر این روش و اطمینان از استفاده صحیح از آن در آشپزی خود، اجازه دهید بیشتر به جزئیات و نکات کاربردی آن بپردازیم:

 

جلوگیری از نفخ حبوبات

جلوگیری از نفخ حبوبات

 

 راه های گرفتن نفخ حبوبات

راه های گرفتن نفخ حبوبات

 

نحوه انجام روش اول:

حبوبات را به خوبی بشویید.

حبوبات را در ظرفی بریزید و به اندازه‌ای آب به آن اضافه کنید که دو بند انگشت بالاتر از حبوبات را بپوشاند.

یک عدد خیار را به برش‌های دلخواه (مثلاً حلقه‌ای یا نگینی) برش بزنید.

خیارهای برش داده شده را به حبوبات اضافه کنید.

ظرف را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا حبوبات خیس بخورند.

در طول ۲۴ ساعت، چند بار آب حبوبات را عوض کنید.

بعد از ۲۴ ساعت، حبوبات را به همراه خیارها در قابلمه بریزید.

به اندازه کافی آب به قابلمه اضافه کنید تا حبوبات پخته شوند.

قابلمه را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا آب جوش بیاید.

سپس شعله را کم کنید و حبوبات را به مدت ۳۰ تا ۶۰ دقیقه (بسته به نوع حبوبات) بپزید.

در حین پخت، حبوبات را هم بزنید تا به طور یکسان پخته شوند.

 

درمان نفخ حبوبات

درمان نفخ حبوبات

 

نحوه انجام روش دوم :

حبوبات را به همراه آب در قابلمه بریزید.

یک عدد خیار را از وسط به دو نیم کنید و داخل قابلمه بیندازید.

اجازه دهید تا آب جوش بیاید و سپس شعله را کم کنید.

حدود ۳۰ تا ۶۰ دقیقه صبر کنید تا حبوبات پخته شوند.

در این حین، خیار در آب پخته می‌شود و حالت نرم و لزجی پیدا می‌کند.

قبل از اینکه خیار له شود، آن را با کمک یک کفگیر از قابلمه خارج کنید.

 

با این روش ها، خیار عملاً عناصری را که موجب نفخ می‌شوند، از حبوبات جذب می‌کند و این امکان را فراهم می‌آورد تا با خیالی آسوده‌تر حبوبات را به برنامه غذایی خود اضافه کنید بدون اینکه نگران عوارض جانبی معمول مانند نفخ و گاز باشید. این روش، نمونه‌ای از دانش آشپزی سنتی است که با استفاده از رویکردهای طبیعی، به حل مشکلات رایج غذایی کمک می‌کند.

 

سوالات متداول درباره گرفتن نفخ حبوبات با خیار

۱. چرا خیار به گرفتن نفخ حبوبات کمک می‌کند؟

خیار حاوی آنزیم‌هایی است که به هضم قندهای پیچیده موجود در حبوبات کمک می‌کند. این آنزیم‌ها تجزیه این قندها را در روده آسان‌تر کرده و در نتیجه، تولید گاز و نفخ را کاهش می‌دهند.

 

۲. آیا روش گرفتن نفخ حبوبات با خیار برای همه حبوبات کاربرد دارد؟

بله، این روش برای گرفتن نفخ انواع حبوبات مانند لوبیا چیتی، لوبیا قرمز، عدس، نخود، ماش و غیره کاربرد دارد.

 

۳. آیا روش دیگری برای گرفتن نفخ حبوبات به جز استفاده از خیار وجود دارد؟

بله، روش‌های دیگری مانند خیساندن طولانی مدت حبوبات قبل از پخت، جوشاندن و دور ریختن آب اولیه آن‌ها، اضافه کردن کمی سرکه یا آبلیمو به حبوبات در حین پخت و استفاده از ادویه‌هایی مانند زیره، رازیانه، زنجبیل و نعناع نیز می‌توانند به کاهش نفخ حبوبات کمک کنند.

 

۴. بعد از پخت حبوبات با خیار، باید خیار را مصرف کرد؟

خیر، نیازی به مصرف خیار پخته شده با حبوبات نیست. خیار بعد از پختن خاصیت خود را از دست می‌دهد و بهتر است آن را دور بریزید.

 

نتیجه‌گیری مقاله درباره ی گرفتن نفخ حبوبات با خیار

حبوبات منبعی عالی از پروتئین، فیبر و مواد مغذی هستند. با این حال، نفخ و گاز معده‌ای که ایجاد می‌کنند، بسیاری از افراد را از مصرف آنها منع می‌کند.خیار به دلیل داشتن آنزیم‌های خاص، به هضم حبوبات کمک می‌کند و نفخ آنها را تا حد زیادی کاهش می‌دهد.در این مقاله، روش‌های مختلف گرفتن نفخ حبوبات با خیار را شرح دادیم.با استفاده از این روش‌ها می‌توانید از فواید حبوبات برای سلامتی خود بهره‌مند شوید و از عوارض جانبی ناخوشایند آنها مانند نفخ و گاز معده جلوگیری کنید.

پایگاه خبری خبربین آنلاین حبوبات خیار سلامتی نفخ

مطالب مرتبط

29 آبان 1402

رژیم صهیونیستی به مقاومت مردم فلسطین و اشتباهات خود باخته است

2 مهر 1403

اعلام آمادگی شبکه بانکی برای کمک به خانواده‌ معدنکاران

13 آبان 1402

شمار شهدای غزه به ۹۴۸۸ نفر رسید

15 اسفند 1402

واترپلوی جوانان آسیا| پیروزی قاطع و عجیب ایران مقابل سریلانکا

22 فروردین 1403

عاشقان ته‌دیگ بخوانند | این خوشمزه لذیذ سرطان‌زاست

28 آبان 1403

امیدواری رئیس سازمان بورس به داشتن ۸۰ میلیون فعال بورسی

15 آبان 1402

۵ دمنوش معجزه‌گر برای درمان سرماخوردگی

3 بهمن 1402

فال قهوه امروز چهارشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۲

ارسال دیدگاه


نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد

لغو پاسخ

آخرین اخبار

  • فرهنگ و هنر 20 تیر 1404

    نمایشگاه آینه‌کاری در نگارخانه سرو؛ تلفیق سنت و مدرنیته

  • آخرین اخبار 19 تیر 1404

    «کتاب‌خوانی شبانه؛ سکوتی که ذهن را می‌آراید»

  • ورزش 19 تیر 1404

    بازگشت هلی‌کوپتر به آسمان سرخ؛ وحید هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد

  • آخرین اخبار 19 تیر 1404

    «خاموش کردن نوتیفیکیشن‌ها؛ گام اول به سمت آرامش دیجیتال»

  • آخرین اخبار 19 تیر 1404

    تنفس ۵ مرحله‌ای؛ تکنیکی فوری برای آرامش در بحران»

  • آخرین اخبار 19 تیر 1404

    کاهش ۶ میلیونی قیمت سکه در ۲ روز

  • پربازدید 19 تیر 1404

    پرداخت به موقع خسارت به زیان‌دیدگان از سوی صندوق تامین خسارت‌های بدنی

  • اسلاید اصلی 19 تیر 1404

    آسمان برای زائران باز شد؛ آغاز پیش‌فروش بلیت‌های اربعین از ۲۵ تیر بدون چارتر

  • بانک، بیمه و بورس 19 تیر 1404

    تغییر ساعت چرخه تسویه پایا به شبکه بانکی ابلاغ شد

اوقات شرعی

پایگاه خبری خبربین آنلاین به شماره ثبت ۸۹۱۵۵ از سوی وزارت  فرهنگ و ارشاد اسلامی در چهارچوب اهداف مقدس انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران به امر اطلاع رسانی به منظور ارتقای سطح بینش و آگاهی عمومی می پردازد. پایگاه خبری خبربین آنلاین یک رسانه مستقل بوده و خود را مقید به قانون اساسی و قوانین نظام جمهوری اسلامی، اصول و ارزش های دین اسلام و تعهد به آرمان‌های انقلاب اسلامی و امام راحل و شهیدان انقلاب میداند. این پایگاه اطلاع رسانی سعی دارد  تا با انتشار اخبار، تحلیل ها و مقالات صاحب نظران و فرهیختگان کشوری، زمینه ای مناسب برای تجمیع افکار و اندیشه ها و ارائه آن به عموم مردم را فراهم سازد. صاحب امتیاز و مدیر مسئول: صفورا طالب زاده

دسترسی سریع
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • استخدام
  • اعلام مشکل سایت
  • تبلیغات در سایت
  • دیگر رسانه ها
  • پخش زنده
مجوزها
;
شبکه های اجتماعی

در شبکه های اجتماعی ما را دنبال کنید ...

  • telegram
  • eata
  • eata
  • bale
  • watsapp
  • instagram
کلیه حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی خبربین آنلاین محفوظ است. طراحی ،اجراء و پشتیبانی : سایت فـــــــــا