کتلت اسفناج؛ یک کتلت عالی و مقوی برای روزهای زمستان
کتلت اسفناج؛ یک کتلت عالی و مقوی برای روزهای زمستان
کتلت اسفناج یک غذای بسیار لذیذ و خوشمزه است که برای درست کردن آن وقت زیادی نیاز ندارید.

به گزارش خبربین آنلاین؛ کتلت یکی از غذاهای راحت است که در مواقع اضطراری گزینه خوبی محسوب می شود. در این مطلب طرز تهیه کتلت اسفناج را به شما اموزش می دهیم.

مواد لازم:

اسفناج: نیم کیلو

تخم مرغ: ۳ تا ۴ عدد

گردو: نصف لیوان

آرد سیب زمینی: ۱قاشق غذاخوری

برگ سیر: ۲ تا ۳ عدد

پیاز: ۱ عدد

نمک: به میزان لازم

زردچوبه: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا اسفناج‌ها را شسته و به همراه برگ‌های سیر ریز میکنیم.

در ظرفی تخم‌مرغ‌ها را شکسته و به همراه نمک و فلفل و زردچوبه به خوبی با همزن دستی یا برقی می‌زنیم.

سپس پیاز را خرد کرده و در روغن داغ تفت میدهیم و به همراه گردو و آرد سیب‌زمینی به برگ‌های سیر و اسفناج‌های خرد شده می‌افزاییم و مواد را کاملاً با هم مخلوط می‌کنیم.

در تابه‌ای مناسب مقدار مناسبی روغن را داغ کرده، از مخلوط تخم‌مرغ و اسفناج، درون آن می‌ریزیم و درپوش می‌گذاریم.

تابه را روی حرارت متوسط می‌گذاریم.

بعد از اینکه یک طرف کوکو سرخ شد،درب آن را برمی‌گردانیم و اجازه می‌دهیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.