به گزارش خبربین آنلاین: این کیک برخلاف نامش که تداعیکننده کیکی اسفنجی و پفدار است، به شیرینی آناناسی شباهت بیشتری دارد.در ضمن شما میتوانید به جای کمپوت آناناس، در این فصل از آناناس تازه استفاده کنید. بد نیست بدانید ارزش غذایی و میزان کالری کیک آناناسی در هر ۱۰۰ گرم برابر با ۳۱۹ کالری می باشد.
مواد لازم برای ۴ نفر:
آرد گندم | ۳۰۰ گرم |
کره (قطعهقطعه شده) | ۲۰۰ گرم |
پودر قند | ۱۷۰ گرم |
نمک | نوک قاشق چایخوری |
پوست لیموترش رندهشده | نوک قاشق سوپخوری |
تخممرغ | یک عدد |
آناناس کنسروی یا تازه | ۷۵۰ گرم |
آبلیمو ترش | ۴ قاشق سوپخوری |
شکر | ۵۰ گرم |
گردو | ۱۰۰ گرم |
روش تهیه:
۱-کاسهای آماده کرده، آرد، کره، ۷۰گرم پودرقند، نمک، پوست لیموترش و تخممرغ را در آن بریزید. پس از مخلوط کردن مواد با قاشق، با دست، خوب مواد را ورز دهید تا خمیری یکدست حاصل شود. حالا این خمیر را به شکل یک گلوله درآورید، سپس خمیر گلولهای را داخل لایهای از سلفون بپیچیدحاصل شود. حالا این خمیر را به شکل یک گلوله درآورید، سپس خمیر گلولهای را داخل لایهای از سلفون بپیچیدو حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید تا شکل بگیرد.
پس از گذشت ۴۵دقیقه، فر اجاقگاز را روی حرارت ۲۰۰درجه سانتیگراد یا ۳۹۰ درجه فارنهایت یا شماره۶ بگذارید تا گرم شود.
۲- اگر میخواهید از کمپوت آناناس استفاده کنید، آناناسها را از داخل آب آن بیرون آورده و با چاقو به دو نیم کرده، در ظرفی قرار دهید. در غیر این صورت، آناناس تازه را پوست کنده، خرد کنید. حالا مقداری پودرقند روی تکههای آناناس بپاشید و چند دقیقه بگذارید تا آب آنها کمی کشیده شود.
۳- قالب کیکی با ارتفاع کم آماده کنید و سطح داخل آن را با کاغذ مخصوص شیرینیپزی پوشش دهید، سپس خمیر را روی آن پهن کنید و حلقههای آناناس را روی آن بچینید. مغز گردو را نیز خرد کنید و روی حلقههای آناناس بریزید. حالا قالب را در طبقه وسط فر با همان درجه و حدود ۲۰دقیقه حرارت دهید تا کیک بپزد.
۴ – در این فاصله، باقیمانده پودر قند را با آب لیموترش مخلوط کرده، پس از پخت کیک، سطح روی آن را با قلمموی مخصوص آشپزی به این مواد آغشته کنید.