به گزارش خبربین آنلاین؛ با توجه به سطح بالای یک ترکیب خاص به نام سولفورافان، کلم بروکلی در سالهای اخیر به عنوان یک سبزی بسیار مقوی شهرت پیدا کرده است.
جای تعجب نیست که حتی قرصهای کلم بروکلی نیز در حال افزایش هستند!! برخی مطالعات اولیه نشان میدهد کلم بروکلی در کنترل قند خون نقش دارد و حتی دارای مزایای ضد سرطان است.
تیمی از محققان چینی تصمیم گرفتند بهترین راه را برای پخت و پز کلم بروکلی پیدا کنند. نتایج تحقیق این گروه در سال ۲۰۱۸ در مجله شیمی کشاورزی و مواد غذایی منتشر شد.
این سبزی حاوی ترکیبی به نام گلوکزینولات است. سولفورافان موجود در گلهای کلم بروکلی همواره آماده مصرف نیست!
بر طبق تحقیقات حتی روشهای پخت و پز سالم مانند جوشاندن و مایکروویو کردن به طور جدی میزان گلوکوزینولاتها در سبزیجات را کاهش میدهد.
در نتیجه این تحقیقات محققان فاش کردند پس از بریدن گلهای کلم ۹۰ دقیقه آنها را در بیرون یخچال بذارید تا سولفوران آن فعال شود و تا حد امکان این سبزی را با روغن سرخ نکنید!!