سماق؛ چاشنی ترشمزه با اثرات مثبت در کنترل قند خون و چربیسوزی
- شناسه خبر: 31740
- تاریخ و زمان ارسال: 24 تیر 1404 || 21:30
سماق که اغلب کنار غذاهای سنتی مانند کباب سرو میشود، علاوه بر طعمدهی، دارای خواص دارویی مهمی همچون کاهش قند خون، افزایش متابولیسم و بهبود عملکرد معده است.

به گزارش پایگاه خبری خبربین آنلاین ،بر اساس منابع طب سنتی و مطالعات تغذیهای جدید، سماق با خاصیت آنتیاکسیدانی و ضدالتهابی خود، میتواند جذب گلوکز در بدن را کاهش داده و سطح قند خون را متعادل کند. همچنین مصرف منظم سماق در کاهش چربی خون و افزایش چربیسوزی نقش دارد. سماق در درمان اسهال، دلدرد و التهابهای گوارشی نیز مؤثر گزارش شده است. پزشکان توصیه میکنند استفاده روزانه از سماق در کنار وعدههای غذایی، بهعنوان یک چاشنی مفید برای سلامت عمومی در نظر گرفته شود.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد
خواهشمندیم برای ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربری خود بشويد