سکنجبین؛ نوشیدنی سنتی با خاصیت سمزدایی و تنظیم قند خون
- شناسه خبر: 32295
- تاریخ و زمان ارسال: 1 مرداد 1404 || 21:00
سکنجبین، ترکیبی از سرکه، عسل یا شکر و نعناع، یکی از نوشیدنیهای سنتی ایرانی است که به عنوان خنککننده، تنظیمکننده قند خون و پاککننده کبد شناخته میشود.

به گزارش پایگاه خبری خبربین آنلاین ،این شربت با طبع سرد و تر، در روزهای گرم تابستان به عنوان نوشیدنی ضد عطش و ضد گرمازدگی مصرف میشود. سرکه موجود در سکنجبین به سمزدایی کبد، کاهش چربی خون و بهبود عملکرد صفرا کمک میکند. نعناع نیز خاصیت ضد نفخ و آرامبخش دارد.
سکنجبین را میتوان با خاکشیر، خیار رندهشده یا همراه با کاهو مصرف کرد. همچنین در طب سنتی، ترکیب سکنجبین با عرق کاسنی یا بیدمشک برای پاکسازی بدن در فصل بهار توصیه شده.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد