شیره انگور؛ انرژیزا و خونساز برای روزهای سرد
- شناسه خبر: 32287
- تاریخ و زمان ارسال: 1 مرداد 1404 || 20:00
شیره انگور، فرآوردهای سنتی از انگورهای شیرین ایرانی است که در طب سنتی به عنوان یک خوراکی گرممزاج، خونساز و تقویتکننده عمومی بدن شناخته میشود.

به گزارش پایگاه خبری خبربین آنلاین ،این شیره غلیظ و شیرین، سرشار از آهن، کلسیم، منیزیم و آنتیاکسیدانهای طبیعی است. در مناطق سردسیر ایران، شیره انگور را بهعنوان صبحانه یا میانوعده مصرف میکنند تا بدن را در برابر سرما مقاوم کند. ترکیب آن با ارده، یکی از محبوبترین خوراکیهای زمستانی است که هم انرژیزا است و هم به تقویت سیستم ایمنی کمک میکند.
در طب سنتی، شیره انگور برای درمان کمخونی، ضعف عمومی، دردهای مفصلی و حتی افسردگی توصیه شده. مصرف روزانهی یک تا دو قاشق از آن، بهویژه در فصل پاییز و زمستان، میتواند سطح انرژی بدن را بالا نگه دارد.
- انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد
خواهشمندیم برای ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربری خود بشويد