• درباره ما
  • تماس با ما

شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۴

  • telegram
  • instagram
  • aparat
  • whatsapp
  • eitaa
  • bale
  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
    • اقتصاد کلان
    • انرژی
    • بانک، بیمه و بورس
    • راه و مسکن
    • صنعت، معدن، تجارت
  • سیاست
    • بین الملل
    • سیاست داخلی
    • مجلس
  • جامعه
  • فرهنگ و هنر
  • ورزش
  • استانها
  • بازار
  • بازرگانی
  • عکس
  • فیلم
Twitter Facebook Telegram Whatsapp

طرز تهیه ترشی بلغاری، یکی از ترشی های خوشمزه و پرطرفدار

  • شناسه خبر: 9633
  • تاریخ و زمان ارسال: 18 دی 1402 || 20:15

در این مقاله با طرز تهیه ترشی بلغاری آشنا می شوید. ترشی بلغاری که در زبان محلی به عنوان "turshia " شناخته می شود، یکی از اصلی ترین غذاهای بلغاری و یک چاشنی دوست داشتنی است که در طول سال از آن لذت می برید. این سبزیجات ترشی که به‌طور سنتی در شیشه‌های بزرگ تهیه می‌شوند، ترکیبی لذت‌بخش از تردی، ترشی، تندی و ادویه‌های معطر را ارائه می‌کنند.

به گزارش خبربین آنلاین؛ ترشی بلغاری که در زبان محلی به عنوان “turshia ” شناخته می شود، یکی از اصلی ترین غذاهای بلغاری و یک چاشنی دوست داشتنی است که در طول سال از آن لذت می برید. این سبزیجات ترشی که به‌طور سنتی در شیشه‌های بزرگ تهیه می‌شوند، ترکیبی لذت‌بخش از تردی، ترشی، تندی و ادویه‌های معطر را ارائه می‌کنند.

 

ترشی بلغاری یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پرطرفدار است که با مواد متنوعی تهیه می شود. این ترشی به دلیل طعم و مزه ترش و شیرین خود، به عنوان یک چاشنی عالی برای انواع غذاها، به ویژه انواع کباب ها و جوجه کباب ها، مورد استفاده قرار می گیرد.

 

تاریخچه ترشی بلغاری :

سنت درست کردن ترشی بلغاری به دوران باستان بازمی گردد. سبزیجات ترشی روشی محبوب برای نگهداری غذا در ماه‌های زمستان بود، زمانی که محصولات تازه کمیاب بود. در طول قرن ها، دستور العمل های ترشی بلغاری تکامل یافته است، اما اصول اولیه یکسان باقی مانده است.

 

ترشی سلطنتی بلغاری آسان :

ترش نوعی ترشی سبزیجات است که در بسیاری از غذاهای بالکان و خاورمیانه تهیه می شود. ترشی که به طور سنتی به عنوان سالاد زمستانی سرو می شود، ترد و اسیدیته کاملی را به هر وعده غذایی پخته شده اضافه می کند.

 

مواد لازم برای تهیه ترشی بلغاری :

 فلفل قرمز شیرین تقریباً خرد شده  ۴۰۰ گرم
 فلفل سبز تقریباً خرد شده ۴۰۰ گرم
 هویج تقریباً خرد شده  ۴۰۰ گرم
 گل کلم خرد شده به قطعات کوچکتر   ۱ کیلوگرم
 گوجه سبز ربع شده   ۴۰۰ گرم
 کلم سفید نرم (کلم ساووی) تقریبا خرد شده ۱ و نیم کیلوگرم
برگ کرفس به مقدار لازم

 

مواد آب نمک برای شیشه ۱ لیتری :

 آب گرم از کتری  ۱ لیتر
 روغن زیتون ۲۵ میلی لیتر
 در هر شیشه سرکه سفید ۱ قاشق غذاخوری
 در هر شیشه نمک ترشی ۱ قاشق چایخوری
در هر شیشه شکر قهوه ای یا معادل همان شکر کتو  ۱/۲ قاشق چایخوری
 برگ بو  ۲ عدد
دانه فلفل سیاه کامل  ۱/۲ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه ترشی بلغاری :

شیشه های ۱/۵ لیتری و درب آنها را استریل کنید.

تمام سبزیجات را بشویید. سبزیجات را تقریبا خرد کنید، گل کلم را به قطعات بزرگتر خرد کنید.

در هر شیشه ۱ قاشق غذاخوری سرکه، ۱ قاشق چایخوری نمک و ۱/۲ شکر قهوه ای (یا جایگزین شکر) اضافه کنید. هم بزنید تا شکر و نمک حل شود.

 

مقدار مساوی سبزیجات را با ماریناد داخل شیشه ها بریزید. گل کلم اضافی اضافه کنید. روی شیشه ها را با آب جوش از کتری خود پر کنید. اطمینان حاصل کنید که ۱ اینچ (۳ سانتی متر) فضای سر هر شیشه را خالی بگذارید. لبه های شیشه را خشک کنید تا حباب های هوا از بین برود و درب آن ها محکم شود.

 

شیشه ها را در یک مکان تاریک و خنک نگه دارید. یک بار در روز، برای سه هفته آینده، شیشه ها را به شدت به مدت ۱-۲ دقیقه تکان دهید تا مطمئن شوید که آب نمک به خوبی مخلوط شده است. ترشی را فقط در صورت نرم شدن و رسیدن می توان مصرف کرد. بعد از هفته سوم می توان ترشی را میل کنید. تا آن زمان باید داخل سبزی های ترشی، مزه دار شوند، اما اگر آماده نشد، ترشی را یک هفته دیگر بگذارید تا برسد.

 

ترشی را قبل از سرو بدون سرکه های آن خارج کنید. آن را در ظرف بچینید و روی آن روغن زیتون بپاشید.

 

ترشی سلطنتی بلغاری

طرز تهیه ترشی بلغاری

 

نکاتی برای تهیه ترشی بلغاری :

• پس از رسیدن آن ها را در یخچال نگهداری کنید تا بتوانید مدت زمان بیشتری آن را نگهداری کنید.

 

• برای طعم تندتر کمی فلفل قرمز به آن اضافه کنید.

 

• مواد آن را می توانید به سلیقه ی خود تغییر بدهید. (مثلاً از خیار، گوجه سبز، سیر، هویج، فلفل دلمه ای، کلم، ذرت، فلفل دلمه ای قرمز نازک شده و دانه های آن گرفته شده باشد.)

پیشنهاد ویژه

    • برای تهیه ی این ترشی می توانید از تخم شوید و شوید استفاده کنید.

     

    ترشی فلفل تند کبابی بلغاری :

    مواد لازم برای تهیه ترشی سلطنتی بلغاری

    طرز تهیه ترشی فلفل بلغاری

     

    مواد لازم برای ترشی فلفل تند کبابی بلغاری :

    فلفل تند  ۵۰۰ گرم
    سیر  ۸ حبه (۱ بوته)
     نمک به مقدار لازم
     روغن  ۲۰۰ میلی لیتر
     سرکه سیب ۴۰۰ میلی لیتر
     جعفری تازه  ۱ دسته کوچک

     

    طرز تهیه ترشی فلفل تند کبابی بلغاری :

    برای تهیه ی ترشی فلفل تند کبابی بلغاری، ابتدا فلفل ها را روی اجاق قدیمی کباب کنید. این ترشی خیلی سریع می رسد و می توانید آن را زود بخورید و همچنین مدت زمان نگهداری آن زیاد نیست.

     

    این ترشی را داخل شیشه های تمیز و خشک بریزید و درب آن ها را محکم ببندید. پس از کباب کردن فلفل ها، اجازه بدهید سرد شوند، آن ها را داخل شیشه بریزید. سپس سیر و جعفری خرد شده را روی فلفل ها اضافه کنید.

     

    نمک، روغن، سرکه (طبق ذائقه خود) را اضافه کنید. در شیشه ها را ببندید و به آرامی مخلوط  کنید. سپس آن ها را می توانید به مدت یک ماه در یخچال نگهداری کنید. این ترشی فلفل بلغاری خیلی آبدار و تند است.

     

    می توانید نمک را با روغن و سرکه مخلوط کنید و بعد به فلفل های کبابی اضافه کنید.

     

    انواع ترشی بلغاری :

    انواع مختلفی از ترشی های بلغاری وجود دارد که هر کدام طعم منحصر به فرد خود را دارند. برخی از تغییرات رایج عبارتند از:

     

    ترشی تند: فلفل قرمز یا فلفل چیلی بیشتری به ماریناد اضافه کنید تا ترشی تندتری داشته باشید.

     

    ترشی شیرین: شکر بیشتری به ماریناد اضافه کنید تا ترشی شیرین تری داشته باشید.

     

    ترشی فلفل کبابی: فلفل ها را قبل از اینکه به ماریناد اضافه کنید کباب کنید تا طعمی دودی پیدا کنند.

     

    ترشی کدو سبز: کدو سبز را به خیارشورها اضافه کنید تا سبزیجاتی متفاوت داشته باشید.

     

    از ترشی بلغاری خانگی خود به عنوان غذای جانبی، چاشنی یا میان وعده لذت ببرید. این خوراکی های تند و خوش طعم، حس لذت بخشی را به وعده های غذایی شما در طول سال می بخشد.

     

    نتیجه :

    ترشی بلغاری یک چاشنی خوشمزه و همه کاره است که می توانید در هر زمانی از سال از آن لذت ببرید. آنها با طعم تند و بافت ترد خود، مطمئناً جوانه های چشایی شما را خوشحال می کنند. پس چرا امروز درست کردن ترشی بلغاری را امتحان نکنید؟

    پایگاه خبری خبربین آنلاین ترشی سلات مواد غذایی

    مطالب مرتبط

    16 بهمن 1403

    عراقچی: مقاومت در روایتگری شکست‌ رژیم و پیروزی خود موفق بود

    28 اردیبهشت 1404

    صدای روشن “مدرن”| به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی

    8 اسفند 1401

    بارش برف و باران در اکثر استان ها تا چهارشنبه

    5 شهریور 1404

    تابستان گرم امسال با آمارهای قابل تامل؛ افزایش بیش از ۳ درجه‌ای دمای شمیرانات

    10 شهریور 1404

    امید به درمان سرطان با تولید یک دستگاه ایرانی

    18 فروردین 1403

    این آب میوه‌ها ضد عفونت هستند

    21 بهمن 1403

    توضیح مجلس درباره برداشت نادرست از سخنان قالیباف

    16 مهر 1403

    پزشکیان: آبادانی کشور در گرو اجرای عدالت در نظام آموزشی است

    ارسال دیدگاه


    نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد

    خواهشمندیم برای ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربری خود بشويد

    آخرین اخبار

    • ورزش 22 آذر 1404

      ۳ پرسپولیسی در آستانه محرومیت

    • پربازدید 22 آذر 1404

      سازمان ملل: اسرائیل و حامیان اصلی آن باید هزینه بازسازی غزه را بپردازند

    • جامعه 22 آذر 1404

      حکم قصاص نفس نامادری «آوا» اجرا شد

    • جامعه 22 آذر 1404

      هوای تهران در شرایط قابل قبول

    • جامعه 22 آذر 1404

      اثربخشی بالای واکسن آنفلوآنزا در کودکان

    • ورزش 22 آذر 1404

      اختلاف در استقلال علنی شد/ ساپینتو خریدهای بی‌کیفیتش را گردن نمی‌گیرد!

    • مجلس 22 آذر 1404

      دولت ۵۵ نهاد شورایی را منحل کرد

    • پربازدید 22 آذر 1404

      قیمت دلار توافقی امروز شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۴

    • خودرو 22 آذر 1404

      قیمت خودرو امروز ۲۲ آذر ۱۴۰۴

    اوقات شرعی

    پایگاه خبری خبربین آنلاین به شماره ثبت ۸۹۱۵۵ از سوی وزارت  فرهنگ و ارشاد اسلامی در چهارچوب اهداف مقدس انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران به امر اطلاع رسانی به منظور ارتقای سطح بینش و آگاهی عمومی می پردازد. پایگاه خبری خبربین آنلاین یک رسانه مستقل بوده و خود را مقید به قانون اساسی و قوانین نظام جمهوری اسلامی، اصول و ارزش های دین اسلام و تعهد به آرمان‌های انقلاب اسلامی و امام راحل و شهیدان انقلاب میداند. این پایگاه اطلاع رسانی سعی دارد  تا با انتشار اخبار، تحلیل ها و مقالات صاحب نظران و فرهیختگان کشوری، زمینه ای مناسب برای تجمیع افکار و اندیشه ها و ارائه آن به عموم مردم را فراهم سازد. صاحب امتیاز و مدیر مسئول: صفورا طالب زاده

    دسترسی سریع
    • درباره ما
    • تماس با ما
    • استخدام
    • اعلام مشکل سایت
    • تبلیغات در سایت
    • دیگر رسانه ها
    • پخش زنده
    مجوزها
    ;

    شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۴

    • telegram
    • instagram
    • aparat
    • whatsapp
    • eitaa
    • bale
    کلیه حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی خبربین آنلاین محفوظ است. طراحی ،اجراء و پشتیبانی : سایت فـــــــــا