• درباره ما
  • تماس با ما

جمعه ۱۱ مهر ۱۴۰۴

  • telegram
  • instagram
  • aparat
  • whatsapp
  • eitaa
  • bale
  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
    • اقتصاد کلان
    • انرژی
    • بانک، بیمه و بورس
    • راه و مسکن
    • صنعت، معدن، تجارت
  • سیاست
    • بین الملل
    • سیاست داخلی
    • مجلس
  • جامعه
  • فرهنگ و هنر
  • ورزش
  • استانها
  • بازار
  • بازرگانی
  • عکس
  • فیلم
Twitter Facebook Telegram Whatsapp

طرز تهیه زولبیا

  • شناسه خبر: 13799
  • تاریخ و زمان ارسال: 26 اسفند 1402 || 21:00

به گزارش خبربین آنلاین: زولبیا و بامیه از شیرینی ها معروف ایرانی هستند که به عنوان شیرینی در ماه مبارک رمضان برای افطار و سحری مورد استفاده قرار می گیرند. بد نیست بدانید ارزش غذایی و میزان کالری زولبیا در در ۱۰۰ گرم برابر با ۲۸۲ کالری می باشد. در این مطلب طرز تهیه زولبیا آموزش داده شده است با بیتوته همراه باشید.

مواد لازم برای زولبیا :

نشاسته  ۱ لیوان سرخالی معادل ۱۲۰ گرم
ماست غلیظ پر چرب ۵ درصد نصف لیوان معادل ۱۲۰ گرم
 گلاب ۱ قاشق غذاخوری
 زعفران دم کرده  ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۱ قاشق چایخوری
آرد ۲ قاشق غذاخوری معادل ۲۰ گرم
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه زولبیا :

نشاسته را داخل ظرف ریخته و ماست را اضافه می کنیم و خوب با هم مخلوط کرده تا نشاسته مقداری نرم شود حالا گلاب، زعفران دم کرده، روغن مایع و آرد را به مواد اضافه می کنیم و با همزن به مدت ۵ تا ۷ دقیقه خوب مخلوط می کنیم تا از حالت سفتی خارج شود در حین همزدن بکینگ پودر هم به مواد اضافه می کنیم.

بعد از همزدن مواد را داخل ظرفی در بسته ریخته و اجازه می دهیم به مدت ۳ تا ۴ ساعت استراحت کند.

قبل از زدن زولبیا شیره را آماده می کنیم به این صورت که ۱ لیوان سرخالی شکر را به همراه یک سوم لیوان آب داخل قابلمه ریخته و ۲ قاشق غذاخوری گلاب، نصف قاشق چایخوری آبلیمو اضافه می کنیم مواد را هم زده تا شکر مقداری حل شود. حالا قابلمه را روی گاز گذاشته و دیگر مواد را به هم نمی زنیم تا شروع به قل زدن کند و بعد از اینکه کف کرد با یک برس آغشته به آبلیمو کناره های قابلمه را که شکر چسبیده پاک می کنیم.

شکر باید کاملا حل شود بعد مقداری زعفران، چند عدد هل و نصف قاشق غذاخوری گلوکز مایع اضافه کرده و همین که گلوکز باز شد گاز را خاموش می کنیم.

حالا مواد زولبیا را که استراحت کرده را هم می زنیم و داخل ظرف مخصوص یا ظرف جای سس می ریزیم.

داخل یک قابلمه کوچک به اندازه ۲ سانتیمتر روغن ریخته و صبر می کنیم تا روغن داغ داغ شود بعد از مواد زولبیا به صورت دایره ایی و تو در تو داخل روغن داغ می ریزیم و خوب هر دو طرف را سرخ می کنیم تا طلایی رنگ شود. (البته به سلیقه خود سرخ کنید) و بعد داخل شربت می اندازیم. که به مدت ۱۰ تا ۱۵ ثانیه داخل شربت باشد بعد خارج کرده و داخل ظرف می چینیم.

نکته:

شربت زولبیا برعکس شربت بامیه باید گرم باشد.

 

درست کردن زولبیا,مدل تزیین زولبیا و بامیه

تزیین زولبیا با خلال پسته

تزیین زولبیا,پخت زولبیا

طرز تهیه زولبیا

 

درست کردن زولبیا,مدل تزیین زولبیا و بامیه

تزیین زولبیا

بامیه پایگاه خبری خبربین آنلاین زولبیا طرز تهیه زولبیا ماه رمضان

مطالب مرتبط

5 اسفند 1403

قالیباف برای شرکت در مراسم تشییع شهید نصرالله وارد بیروت شد

8 خرداد 1402

برنامه هفتم توسعه در دولت تصویب شد

7 اسفند 1403

درس‌هایی از دلِ تجارت؛ چگونه با کمترین سرمایه و تجربه می‌توان موفق شد؟

11 شهریور 1404

صادرات و واردات کاهشی شد

19 بهمن 1402

واکنش‌های متفاوت مطبوعات جهان به عدم راه یابی تیم ملی به فینال جام ملت های آسیا

21 فروردین 1404

اولین پیروزی تیم ملی فوتسال ایران در تورنمنت تایلند

5 آبان 1402

ادعای آمریکا درباره حمله به دو پایگاه مقاومت در سوریه

14 فروردین 1403

رژیم صهیونیستی با مجازات سختی مواجه می‌شود

ارسال دیدگاه


نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد

خواهشمندیم برای ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربری خود بشويد

آخرین اخبار

  • صنعت، معدن، تجارت 11 مهر 1404

    حباب سکه ۱.۲ میلیون تومان بیشتر شد

  • سیاست 11 مهر 1404

    عارف: باید زنجیره تأمین و تولید کالاهای اساسی به عهده بخش خصوصی باشد

  • ورزش 11 مهر 1404

    فرهاد مجیدی در آستانه بازگشت به نیمکت استقلال؟

  • حوادث 11 مهر 1404

    پلیس راه: احتمالا خستگی و خواب‌آلودگی راننده عامل واژگونی اتوبوس در فیروزکوه بوده است

  • پربازدید 11 مهر 1404

    ازسرگیری صادرات برق ایران به دو کشور همسایه شرقی

  • پربازدید 11 مهر 1404

    جو آرام در اکثر مناطق کشور

  • پربازدید 11 مهر 1404

    بانک مرکزی از روز شنبه ۱۲ مهرماه عرضه اسکناس ارز را افزایش می‌دهد

  • ورزش 11 مهر 1404

    خط حمله پرسپولیس تقصیر هاشمیان نیست

  • سیاست 11 مهر 1404

    ادعای ترامپ: مشکل خاورمیانه به راحتی قابل حل است

اوقات شرعی

پایگاه خبری خبربین آنلاین به شماره ثبت ۸۹۱۵۵ از سوی وزارت  فرهنگ و ارشاد اسلامی در چهارچوب اهداف مقدس انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران به امر اطلاع رسانی به منظور ارتقای سطح بینش و آگاهی عمومی می پردازد. پایگاه خبری خبربین آنلاین یک رسانه مستقل بوده و خود را مقید به قانون اساسی و قوانین نظام جمهوری اسلامی، اصول و ارزش های دین اسلام و تعهد به آرمان‌های انقلاب اسلامی و امام راحل و شهیدان انقلاب میداند. این پایگاه اطلاع رسانی سعی دارد  تا با انتشار اخبار، تحلیل ها و مقالات صاحب نظران و فرهیختگان کشوری، زمینه ای مناسب برای تجمیع افکار و اندیشه ها و ارائه آن به عموم مردم را فراهم سازد. صاحب امتیاز و مدیر مسئول: صفورا طالب زاده

دسترسی سریع
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • استخدام
  • اعلام مشکل سایت
  • تبلیغات در سایت
  • دیگر رسانه ها
  • پخش زنده
مجوزها
;

جمعه ۱۱ مهر ۱۴۰۴

  • telegram
  • instagram
  • aparat
  • whatsapp
  • eitaa
  • bale
کلیه حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی خبربین آنلاین محفوظ است. طراحی ،اجراء و پشتیبانی : سایت فـــــــــا