«عسل سیاه؛ طلای تلخ طبیعت با خواص ضدسرطان»
- شناسه خبر: 32706
- تاریخ و زمان ارسال: 7 مرداد 1404 || 22:00
عسل سیاه، کمتر شناختهشده اما پرخاصیتترین نوع عسل دنیاست که در درمان بیماریهای مزمن، از جمله سرطان، نقش مهمی دارد.

به گزارش پایگاه خبری خبربین آنلاین ،عسل سیاه که از شهد گیاهان دارویی مانند گون و آویشن در مناطق کوهستانی تولید میشود، به دلیل غلظت بالا و رنگ تیرهاش، به «طلای تلخ» معروف است. این نوع عسل سرشار از آنتیاکسیدانهایی مانند فلاونوئیدهاست که در خنثیسازی رادیکالهای آزاد و پیشگیری از سرطان مؤثرند. مطالعات دانشگاه تهران نشان دادهاند که مصرف روزانه یک قاشق عسل سیاه میتواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و التهابهای مزمن را کاهش دهد. همچنین این عسل در درمان زخمهای گوارشی، بهبود عملکرد کبد و کنترل قند خون در بیماران دیابتی کاربرد دارد. قیمت بالای این محصول به دلیل سختی برداشت و محدود بودن منابع طبیعی آن است. پزشکان طب سنتی توصیه میکنند عسل سیاه را با آب ولرم و لیمو مصرف کنید تا جذب آن در بدن افزایش یابد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد