لوبیای سیاه؛ منبع گیاهی پروتئین و دوست رودههای سالم
- شناسه خبر: 32225
- تاریخ و زمان ارسال: 31 تیر 1404 || 22:30
لوبیای سیاه با فیبر فراوان، پروتئین گیاهی و آنتیاکسیدانهای قدرتمند، یک انتخاب هوشمند برای تقویت سلامت گوارش، کنترل قند خون و افزایش انرژی روزانه است.

به گزارش پایگاه خبری خبربین آنلاین ،لوبیای سیاه یکی از حبوبات محبوب در رژیمهای غذایی گیاهمحور و مدیترانهایست که طعم ملایم و بافت لطیف آن، باعث محبوبیت در تهیه انواع سالاد، خوراک و برگرهای گیاهی شده. این دانه مغذی با دارا بودن فیبر نامحلول، به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک کرده و رودهها را پاکسازی میکند؛ خاصیتی که از بروز یبوست و التهابهای گوارشی پیشگیری میکند.
پروتئین گیاهی موجود در لوبیای سیاه، بدون داشتن چربیهای اشباعشده، منبعی مناسب برای ساخت عضلات و افزایش انرژیست. وجود ترکیبات آنتیاکسیدانی مانند آنتوسیانین نیز موجب تقویت سیستم ایمنی و کاهش آسیبهای سلولی میشود.
علاوه بر این، تحقیقات نشان دادهاند که مصرف منظم لوبیای سیاه به کنترل سطح قند خون کمک کرده و برای افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ گزینهای امن و مغذی محسوب میشود. پتاسیم، آهن، منیزیم و فولات موجود در آن نیز نقش مهمی در سلامت قلب و خون دارند.
برای مصرف، میتوان آن را در کنار برنج، سبزیجات بخارپز، یا بهصورت پورهشده در غذاهای سبک سرو کرد. فقط کافیست قبل از پخت، چند ساعت خیس بخورد تا سریعتر بپزد و هضم راحتتری داشته باشد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد