• درباره ما
  • تماس با ما

شنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۴

  • telegram
  • instagram
  • aparat
  • whatsapp
  • eitaa
  • bale
  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
    • اقتصاد کلان
    • انرژی
    • بانک، بیمه و بورس
    • راه و مسکن
    • صنعت، معدن، تجارت
  • سیاست
    • بین الملل
    • سیاست داخلی
    • مجلس
  • جامعه
  • فرهنگ و هنر
  • ورزش
  • استانها
  • بازار
  • بازرگانی
  • عکس
  • فیلم
Twitter Facebook Telegram Whatsapp

منبع گیاهی آهن و فولیک اسید را بشناسید

  • شناسه خبر: 4200
  • تاریخ و زمان ارسال: 8 تیر 1402 || 11:00

انجمن کشاورزی آمریکا نشان داده است که در ۱۸۰ گرم اسفناج پخته ۴۳/۶ میلی گرم آهن وجود دارد.

به گزارش خبربین آنلاین: اسفناج گیاهی علفی و بوته‌ای است که برگ‌های مثلثی شکل آن دمبرگی شیاردار دارند و در اطراف ساقه قرار گرفته اند. ریشه کلمه Sipnach از کلمه فارسی آسپاناخ به معنی “دست سبز خشن” گرفته شده است. این گیاه دارای خاصیت غذایی بالایی بوده و غنی از ترکیبات آنتی اکسیدان است. این گیاه حاوی انواع ویتامین‌های A,C, E,B و املاح، منگنز، منیزیوم، مس، آهن، کلسیم، پتاسیم، روی، فسفر، سلنیم، اسید‌های چرب و امگا ۳ است.

اخیرا ترکیبات جدیدی به نام روبیس کولین در اسفناج گزارش شده است که منبع فولیک اسید یا ویتامین B ۹ هستند. اسفناج منبعی سرشار از آهن است. انجمن کشاورزی آمریکا نشان داده است که در ۱۸۰ گرم اسفناج پخته ۴۳/۶ میلی گرم آهن وجود دارد در حالی که یک همبرگر آماده حداکثر حاوی ۴۲/۴ میلی گرم آهن است. اما نکته حائز اهمیت این است که ارزش غذایی آهن به جذب آن است.

آهن به دو صورت وارد بدن می‌شود: آهن قابل جذب و آهن غیر قابل جذب. در صورتی که منابع آهن همراه ویتامین C و یا فیبر و الیاف گیاهی مصرف شوند جذب آن افزایش می‌یابد. از آنجاکه اسفناج حاوی مقدار زیادی اگزالات است با آهن تولید اگزالات آهن نموده، باعث جلوگیری از جذب آهن در بدن می‌شود. حتی در مطالعاتی نشان داده شده است که مقدار زیاد اگزالات حتی آهن بدن را کاهش می‌دهد.

همچنین میزان اگزالات زیاد می‌تواند باعث ایجاد سنگ کلیه گردد. این اگزالات با کلسیم موجود در اسفناج نیز تولید اگزالات کلسیم کرده باعث کاهش جذب کلسیم می‌گردد و علی رغم بالا بودن درصد کلسیم این گیاه بدن حدود ۵ درصد آن را می‌تواند جذب کند. اسفناج نباید به کودکان زیر چهار ماه داده شود همچنین نگهداری طولانی مدت آن چه به صورت تازه و چه به صورت پخته شده باعث تبدیل نیترات‌های موجود در آن به نیتریت شده که مضر است.

منبع: بهداشت نیوز

آهن اسید فولیک پایگاه خبری خبربین آنلاین

مطالب مرتبط

22 خرداد 1404

واکنش وزارت راه به شایعه استعفای خانم وزیر

6 مرداد 1403

آزار و اذیت زن جوان توسط راننده شیطان‌صفت پژو ۲۰۶

27 دی 1403

قالیباف: اتیوپی از طریق بریکس فرصت بزرگی برای توسعه اقتصادی ماست

5 شهریور 1404

ایران یک شریک اقتصادی دیگر را از دست داد

25 فروردین 1403

۵ جت جنگنده قدرتمند که می توانند با اف ۱۶ رقابت کنند

4 مهر 1403

برنامه‌های آخرین روز سفر پزشکیان به نیویورک

10 دی 1403

اعتراض ایران به احداث سد پاشدان روی هریرود توسط افغانستان

15 بهمن 1402

سرمربی قطر به قلعه نویی: ماموریت ما تمام نشده است

ارسال دیدگاه


نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد

خواهشمندیم برای ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربری خود بشويد

آخرین اخبار

  • یادداشت ها 1 آذر 1404

    رونالدو، ترامپ و یک شوخی جنجالی

  • پربازدید 1 آذر 1404

    چرا باید در زمستان شام را زودتر بخوریم؟

  • پربازدید 1 آذر 1404

    سبزیجات عامل کاهش فشارخون هستند

  • راه و مسکن 1 آذر 1404

    ۱۱ هواپیما تا پایان سال به ناوگان هوایی اضافه می‌شود

  • پربازدید 1 آذر 1404

    بازگشت شماره‌های خاص همراه اول با عرضه «سری به‌یادماندنی»

  • پربازدید 1 آذر 1404

    حاکمیت رکود در بورس / شاخص کل در روز کم‌رمق بازار سهام مثبت شد

  • صنعت، معدن، تجارت 1 آذر 1404

    بازدید عضو هیأت رئیسه مجلس و مسئولان استان مرکزی از گروه پژوهش صنعت مدرن

  • پربازدید 1 آذر 1404

    تغییر مسیر قیمت طلا و سکه در نخستین روز آذرماه

  • جامعه 1 آذر 1404

    وزارت اقتصاد پیگیر قاچاقچی میلیاردر سوخت شد

اوقات شرعی

پایگاه خبری خبربین آنلاین به شماره ثبت ۸۹۱۵۵ از سوی وزارت  فرهنگ و ارشاد اسلامی در چهارچوب اهداف مقدس انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران به امر اطلاع رسانی به منظور ارتقای سطح بینش و آگاهی عمومی می پردازد. پایگاه خبری خبربین آنلاین یک رسانه مستقل بوده و خود را مقید به قانون اساسی و قوانین نظام جمهوری اسلامی، اصول و ارزش های دین اسلام و تعهد به آرمان‌های انقلاب اسلامی و امام راحل و شهیدان انقلاب میداند. این پایگاه اطلاع رسانی سعی دارد  تا با انتشار اخبار، تحلیل ها و مقالات صاحب نظران و فرهیختگان کشوری، زمینه ای مناسب برای تجمیع افکار و اندیشه ها و ارائه آن به عموم مردم را فراهم سازد. صاحب امتیاز و مدیر مسئول: صفورا طالب زاده

دسترسی سریع
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • استخدام
  • اعلام مشکل سایت
  • تبلیغات در سایت
  • دیگر رسانه ها
  • پخش زنده
مجوزها
;

شنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۴

  • telegram
  • instagram
  • aparat
  • whatsapp
  • eitaa
  • bale
کلیه حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی خبربین آنلاین محفوظ است. طراحی ،اجراء و پشتیبانی : سایت فـــــــــا