هل سبز؛ دانهای معطر با خواص ضدالتهاب و تقویتکنندهی گوارش
- شناسه خبر: 32140
- تاریخ و زمان ارسال: 30 تیر 1404 || 21:00
هل سبز علاوه بر عطر دلانگیزش، خواص دارویی فراوانی دارد؛ از بهبود هضم گرفته تا کاهش التهاب و تقویت سیستم ایمنی.

به گزارش پایگاه خبری خبربین آنلاین ،هل سبز، یکی از ادویههای محبوب در آشپزی ایرانی و هندی، نهتنها طعم و رایحهی دلپذیری دارد، بلکه سرشار از ترکیبات فعال مانند سینئول و لیمونن است که خواص ضدباکتریایی و ضدالتهابی دارند. مصرف هل میتواند به کاهش نفخ، بهبود عملکرد معده و رفع بوی بد دهان کمک کند.
تحقیقات نشان دادهاند که هل در کاهش فشار خون، تنظیم قند خون و حتی مقابله با افسردگی نقش دارد. همچنین، این ادویهی کوچک میتواند به پاکسازی بدن از سموم، تقویت متابولیسم و افزایش انرژی کمک کند.
برای بهرهمندی از خواص هل، میتوان آن را به چای، دمنوشهای گیاهی یا حتی در پخت شیرینیها اضافه کرد. البته مصرف بیشازحد آن ممکن است باعث تحریک معده شود، پس تعادل همیشه کلید سلامتیست.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد