• درباره ما
  • تماس با ما

جمعه ۰۵ دی ۱۴۰۴

  • telegram
  • instagram
  • aparat
  • whatsapp
  • eitaa
  • bale
  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
    • اقتصاد کلان
    • انرژی
    • بانک، بیمه و بورس
    • راه و مسکن
    • صنعت، معدن، تجارت
  • سیاست
    • بین الملل
    • سیاست داخلی
    • مجلس
  • جامعه
  • فرهنگ و هنر
  • ورزش
  • استانها
  • بازار
  • بازرگانی
  • عکس
  • فیلم
Twitter Facebook Telegram Whatsapp

یک افطاری لذیذ و مقوی در عین سادگی/ اشکنه

  • شناسه خبر: 14335
  • تاریخ و زمان ارسال: 13 فروردین 1403 || 21:13

اشکنه یکی از انواع غذاهای بسیار قدیمی و اصیل ایرانی است که امروزه شاید در میان نسل جدید خیلی شناخته نشده باشد.

به گزارش خبربین آنلاین؛ اشکنه انواع بسیار متنوعی دارد که از معروف ترین انواع می توان به اشکنه گوجه فرنگی ، اشکنه کشک ، اشکنه عدس و … اشاره کرد.

مواد لازم:

  • سیب زمینی: ۲ عدد متوسط
  • پیاز: ۱ عدد بزرگ
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • شنبلیله خشک شده: ۱ قاشق غذاخوری
  • آرد: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی
  • زردچوبه و روغن: به اندازه کافی

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم سپس به همراه مقداری روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز نرم و سبک شود ، سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا پیاز و زردچوبه یکدست شوند.

در این مرحله رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا رب گوجه فرنگی به طور کامل سرخ شود ، این کار باعث می شود رنگ اشکنه ما بهتر شود ، ضمن اینکه طعم و بوی خامی رب گوجه فرنگی نیز گرفته شود.

پس از اینکه رب گوجه فرنگی سرخ شد شنبلیله خشک شده را با دست خرد می کنیم و به قابلمه می افزاییم و کمی تفت می دهیم با دیگر مواد مخلوط شود. در ادامه آرد را کم کم اضافه می کنیم و به صورت متداوم مواد را مخلوط می کنیم.

در این مرحله سیب زمینی را به صورت حبه قندی خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. سیب زمینی را هم به همراه دیگر مواد یکی دو دقیقه تفت می دهیم سپس ۳ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا سسب زمینی ها بپزند.

پس از اینکه مواد اشکنه به طور کامل پخت تخم مرغ را یک به یک به قابلمه اضافه می کنیم و به صورت متداوم هم می زنیم تا خودشان را بگیرند و سفت شوند. اشکنه ما اماده سرو است می توانید به صورت سنتی آنرا با نان ترید کرده و میل نمایید.

اشکنه افطاری پایگاه خبری خبربین آنلاین سلامتی غذا

مطالب مرتبط

27 مهر 1404

معاون رئیس‌جمهور: نرخ بازگشت نخبگان ایرانی به کشور تنها یک درصد است

26 آذر 1404

قیمت دلار توافقی امروز چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴

21 تیر 1404

تداوم گردوغبار و وزش باد تا اواسط هفته پیش رو

11 خرداد 1404

پزشکیان رسما قانون FATF را ابلاغ کرد!

1 آبان 1402

هفدهمین روز جنگ غزه و صهیونیست

21 آبان 1403

عارف پیش از عزیمت به ریاض: هدف اصلی آتش‌بس در منطقه است

23 اردیبهشت 1402

پیش بینی بورس فردا ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲

21 فروردین 1403

۱۵۰۰۰ مسکن ویژه فرهنگیان ساخته می‌‎شود

ارسال دیدگاه


نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد

خواهشمندیم برای ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربری خود بشويد

آخرین اخبار

  • ورزش 5 دی 1404

    جدایی یک استقلالی منتفی شد/ ستاره تیم ملی در تیمش می‌ماند

  • صنعت، معدن، تجارت 5 دی 1404

    عارف: با توسعه تجارت انرژی، ایران به مرکز مبادلات انرژی منطقه‌ای تبدیل خواهد شد

  • پربازدید 5 دی 1404

    حریم‌های چین علیه آمریکا

  • پربازدید 5 دی 1404

    هزاران اسیر فلسطینی در زندان‌های اسرائیل با شکنجه و گرسنگی روبه‌رو هستند

  • پربازدید 5 دی 1404

    هوای تهران ناسالم است/ بیماران قلبی در خانه بمانند

  • پربازدید 5 دی 1404

    چین رکورد جهانی در فناوری مگلو ثبت کرد

  • جامعه 5 دی 1404

    امروز آخرین مهلت ثبت نام در کنکور دانشجو معلمان

  • جامعه 5 دی 1404

    آغاز مرحله سوم طرح «پناه گرم» در شب های سرد پایتخت

  • پربازدید 5 دی 1404

    امروز بارش‌های محدود و پراکنده‌ای در برخی مناطق کشور رخ

اوقات شرعی

پایگاه خبری خبربین آنلاین به شماره ثبت ۸۹۱۵۵ از سوی وزارت  فرهنگ و ارشاد اسلامی در چهارچوب اهداف مقدس انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران به امر اطلاع رسانی به منظور ارتقای سطح بینش و آگاهی عمومی می پردازد. پایگاه خبری خبربین آنلاین یک رسانه مستقل بوده و خود را مقید به قانون اساسی و قوانین نظام جمهوری اسلامی، اصول و ارزش های دین اسلام و تعهد به آرمان‌های انقلاب اسلامی و امام راحل و شهیدان انقلاب میداند. این پایگاه اطلاع رسانی سعی دارد  تا با انتشار اخبار، تحلیل ها و مقالات صاحب نظران و فرهیختگان کشوری، زمینه ای مناسب برای تجمیع افکار و اندیشه ها و ارائه آن به عموم مردم را فراهم سازد. صاحب امتیاز و مدیر مسئول: صفورا طالب زاده

دسترسی سریع
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • استخدام
  • اعلام مشکل سایت
  • تبلیغات در سایت
  • دیگر رسانه ها
  • پخش زنده
مجوزها
;

جمعه ۰۵ دی ۱۴۰۴

  • telegram
  • instagram
  • aparat
  • whatsapp
  • eitaa
  • bale
کلیه حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی خبربین آنلاین محفوظ است. طراحی ،اجراء و پشتیبانی : سایت فـــــــــا