• درباره ما
  • تماس با ما

جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴

  • telegram
  • instagram
  • aparat
  • whatsapp
  • eitaa
  • bale
  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
    • اقتصاد کلان
    • انرژی
    • بانک، بیمه و بورس
    • راه و مسکن
    • صنعت، معدن، تجارت
  • سیاست
    • بین الملل
    • سیاست داخلی
    • مجلس
  • جامعه
  • فرهنگ و هنر
  • ورزش
  • استانها
  • بازار
  • بازرگانی
  • عکس
  • فیلم
Twitter Facebook Telegram Whatsapp

یک افطاری لذیذ و مقوی در عین سادگی/ اشکنه

  • شناسه خبر: 14335
  • تاریخ و زمان ارسال: 13 فروردین 1403 || 21:13

اشکنه یکی از انواع غذاهای بسیار قدیمی و اصیل ایرانی است که امروزه شاید در میان نسل جدید خیلی شناخته نشده باشد.

به گزارش خبربین آنلاین؛ اشکنه انواع بسیار متنوعی دارد که از معروف ترین انواع می توان به اشکنه گوجه فرنگی ، اشکنه کشک ، اشکنه عدس و … اشاره کرد.

مواد لازم:

  • سیب زمینی: ۲ عدد متوسط
  • پیاز: ۱ عدد بزرگ
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • شنبلیله خشک شده: ۱ قاشق غذاخوری
  • آرد: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی
  • زردچوبه و روغن: به اندازه کافی

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم سپس به همراه مقداری روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز نرم و سبک شود ، سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا پیاز و زردچوبه یکدست شوند.

در این مرحله رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا رب گوجه فرنگی به طور کامل سرخ شود ، این کار باعث می شود رنگ اشکنه ما بهتر شود ، ضمن اینکه طعم و بوی خامی رب گوجه فرنگی نیز گرفته شود.

پس از اینکه رب گوجه فرنگی سرخ شد شنبلیله خشک شده را با دست خرد می کنیم و به قابلمه می افزاییم و کمی تفت می دهیم با دیگر مواد مخلوط شود. در ادامه آرد را کم کم اضافه می کنیم و به صورت متداوم مواد را مخلوط می کنیم.

در این مرحله سیب زمینی را به صورت حبه قندی خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. سیب زمینی را هم به همراه دیگر مواد یکی دو دقیقه تفت می دهیم سپس ۳ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا سسب زمینی ها بپزند.

پس از اینکه مواد اشکنه به طور کامل پخت تخم مرغ را یک به یک به قابلمه اضافه می کنیم و به صورت متداوم هم می زنیم تا خودشان را بگیرند و سفت شوند. اشکنه ما اماده سرو است می توانید به صورت سنتی آنرا با نان ترید کرده و میل نمایید.

اشکنه افطاری پایگاه خبری خبربین آنلاین سلامتی غذا

مطالب مرتبط

17 شهریور 1404

برنامه غربالگری ۳ سرطان شایع در کشور

1 اردیبهشت 1404

لایحه دو فوریتی دولت برای تغییر ساعت به مجلس می‌رود

10 شهریور 1404

دستگیری ۵ گروگان‌گیر در سیستان و بلوچستان

26 دی 1403

عراقچی: غیر از مذاکره هسته‌ای با اروپا مذاکره‌ دیگری نداریم

1 آذر 1402

حکم اعدام برای تجاوزگر خبیث خانم وکیل

9 خرداد 1402

برنامه‌های وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش ابهام دارد

28 آبان 1403

لایحه بودجه از ۱۰ آذر در صحن مجلس بررسی می‌شود

14 مهر 1403

سهم هر ایرانی در موشک باران اسرائیل: ۴۴ هزار تومان!

ارسال دیدگاه


نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد

خواهشمندیم برای ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربری خود بشويد

آخرین اخبار

  • ورزش 14 آذر 1404

    همه چیز درباره قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶ / امشب، شب تعیین سرنوشت

  • ورزش 14 آذر 1404

    سرمربی پرسپولیس خبر بد داد/بازیکن خارجی به دربی نرسید

  • مجلس 14 آذر 1404

    مجلس هیچ‌ سقفی برای مهریه تعیین نکرده است

  • پربازدید 14 آذر 1404

    موج آنفلوآنزا در کشور

  • پربازدید 14 آذر 1404

    تنفس هوای ناسالم برای گروه‌های حساس در تهران

  • جامعه 13 آذر 1404

    اطلاعیه سازمان حج درباره سفر ایرانی‌های مقیم خارج به حج

  • پربازدید 13 آذر 1404

    قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۴

  • پربازدید 13 آذر 1404

    قیمت دلار امروز پنجشنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۴

  • راه و مسکن 13 آذر 1404

    ۲ رام قطار ملی از شنبه به خطوط متروی تهران وارد می‌شود

اوقات شرعی

پایگاه خبری خبربین آنلاین به شماره ثبت ۸۹۱۵۵ از سوی وزارت  فرهنگ و ارشاد اسلامی در چهارچوب اهداف مقدس انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران به امر اطلاع رسانی به منظور ارتقای سطح بینش و آگاهی عمومی می پردازد. پایگاه خبری خبربین آنلاین یک رسانه مستقل بوده و خود را مقید به قانون اساسی و قوانین نظام جمهوری اسلامی، اصول و ارزش های دین اسلام و تعهد به آرمان‌های انقلاب اسلامی و امام راحل و شهیدان انقلاب میداند. این پایگاه اطلاع رسانی سعی دارد  تا با انتشار اخبار، تحلیل ها و مقالات صاحب نظران و فرهیختگان کشوری، زمینه ای مناسب برای تجمیع افکار و اندیشه ها و ارائه آن به عموم مردم را فراهم سازد. صاحب امتیاز و مدیر مسئول: صفورا طالب زاده

دسترسی سریع
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • استخدام
  • اعلام مشکل سایت
  • تبلیغات در سایت
  • دیگر رسانه ها
  • پخش زنده
مجوزها
;

جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴

  • telegram
  • instagram
  • aparat
  • whatsapp
  • eitaa
  • bale
کلیه حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی خبربین آنلاین محفوظ است. طراحی ،اجراء و پشتیبانی : سایت فـــــــــا