• درباره ما
  • تماس با ما

شنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۴

  • telegram
  • instagram
  • aparat
  • whatsapp
  • eitaa
  • bale
  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
    • اقتصاد کلان
    • انرژی
    • بانک، بیمه و بورس
    • راه و مسکن
    • صنعت، معدن، تجارت
  • سیاست
    • بین الملل
    • سیاست داخلی
    • مجلس
  • جامعه
  • فرهنگ و هنر
  • ورزش
  • استانها
  • بازار
  • بازرگانی
  • عکس
  • فیلم
Twitter Facebook Telegram Whatsapp

۵ خوراکی لذیذ کرمانشاه + دستور پخت

  • شناسه خبر: 13795
  • تاریخ و زمان ارسال: 26 اسفند 1402 || 20:00

کرمانشاه که در گویش محلی به «سرزمین خوش‌نشین‌ها» معروف است، یک سنت غنی آشپزی دارد که با غذاهای لذیذ و متنوع در بین مسافران شناخته شده است. از دنده‌های کبابی معروف کرمانشاهی گرفته تا خورش‌های دلچسب و آش‌های خوش‌طعم، همگی مجموعه‌ای از طعم‌های وسوسه‌انگیز را ارائه می‌دهند که تأثیری ماندگار بر تجربه و خاطرات هر مسافری می‌گذارد.

به گزارش خبربین آنلاین: خوراکی لذیذ کرمانشاه به همراه دستور پخت هر کدام را توضیح می‌دهد.

۱-دنده کبابی

بدون شک بارزترین غذای کرمانشاهی دنده‌ کبابی این شهر است. بازدید از کرمانشاه بدون مزه‌کردن این غذای نمادین که سفره‌های مردم محلی و بازدیدکنندگان را به یک اندازه زیبا می‌کند، ناتمام است. تهیه دنده‌های کبابی شامل فرایندی دقیق است که گوشتی آبدار و خوش‌طعم را به همراه غذای سنتی به دست می‌دهد.

دستور پخت دنده کبابی

– عناصر: دنده بره، گوشت بره،  پیاز، گوجه‌فرنگی، فلفل شیرین یا تند، کره و  نمک

– روش تهیه:

  1. دنده بره را از وسط نصف کرده و با چاقو به سیخ بکشید.
  2. گوشت بره را با پیاز، نمک و ادویه جات ترشی جات تفت دهید.
  3. دنده‌های سیخ شده و گوشت را روی ذغال کبابی کنید تا پخته شود.
  4. با نان لواش داغ، گوجه فرنگی کبابی و فلفل سرو کنید.
  5. یک سس خوشمزه کره گوجه فرنگی برای طعم بیشتر آماده کنید.

1-دنده کبابی

۲-خورش خلال

خورش خلال، یک غذای اصیل در کرمانشاه است که ترکیبی دلپذیر از طعم را ارائه می‌دهد. این خورش که با گوشت گوساله لطیف، بادام و ادویه‌های معطر درست می‌شود، اغلب در مجالس عروسی و خانوادگی سرو می‌شود که نماد گرمی و مهمان‌نوازی است.

دستور پخت خورش خلال

– عناصر: گوشت ران گوساله، خلال بادام، زرشک سیاه، پیاز، لیمو امانی، رب گوجه‌فرنگی، کره، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک

– روش تهیه:

  1. گوشت گوساله را در کره سرخ کنید، سپس آب جوش را اضافه کنید و بجوشانید تا نرم شود.
  2. پیاز و ادویه‌ها را تفت دهید سپس رب گوجه فرنگی و آب گوشت را اضافه کنید.
  3. بادام و لیمو و زرشک را داخل خورش بریزید.
  4. بجوشانید تا طعم‌ها با هم مخلوط شوند و خورش به قوام دلخواه برسد.

2-خورش خلال

۳-آش عباسعلی

آش عباسعلی، آشی محبوب کرمانشاهی، جایگاه ویژه‌ای در فرهنگ آشپزی محلی دارد. این آش مقوی که به‌طور سنتی در ماه رمضان سرو می‌شود، ترکیبی مغذی از گوشت، حبوبات و ادویه‌های معطر است که باعث حفظ قدرت روزه داران در طول ماه مبارک رمضان می‌شود.

دستور پخت آش عباسعلی

– عناصر: گوشت گوسفند، لوبیاسفید، نخود، عدس، بلغور گندم، برنج دودی ایرانی، لوبیاچیتی، نعناداغ، پیازداغ، سیرداغ، روغن حیوانی کرمانشاهی، نمک، فلفل و زردچوبه

– روش:

  1. بلغور گندم و لوبیا را بپزید تا نرم شوند.
  2. گوشت گوسفندی را با پیاز و سیر بجوشانید تا نرم شوند.
  3. مواد پخته شده را با ادویه جات و گیاهان ترکیب کنید.
  4. اجازه دهید طعم‌ها با هم مخلوط شوند، سپس آن را داغ سرو کنید.

3-آش عباسعلی

۴-آش سورانه

آش سورانه با سبزی فصلی سورانه، مظهر بهار در کرمانشاه است. این سوپ پر جنب‌وجوش، غنی شده با رب انار و ادویه‌های معطر، تغییر فصل را جشن می‌گیرد و با طعم‌های باطراوت خود هر فرد علاقه‌مند به غذا را به وجد می‌آورد.

دستور پخت آش سورانه

– عناصر: سبزی سورانه، رب انار، نمک، زردچوبه، فلفل، پیازداغ و گوشت چرخ‌کرده (اختیاری)

– روش:

  1. سورانه را با ادویه جات تفت دهید تا معطر شود.
  2. آب را اضافه کنید و بجوشانید تا سبزیجات نرم شوند.
  3. در صورت تمایل، گوشت چرخ کرده را تفت داده و در سوپ اضافه کنید.
  4. با چرخاندن رب انار در آش پخت آن را به پایان برسانید تا طعمی عالی پیدا کند.

4-آش سورانه

۵-شلمین

شلمین، یک غذای متمایز  با طعم‌های قوی و ترکیبات سالم است که همه مسافران را مجذوب خود می‌کند. این آش دلچسب، حاوی گندم آسیاب شده، شلغم و گوشت گوسفند، طعم سنتی و میراث آشپزی را ارائه می‌دهد.

دستور پخت شلمین

– عناصر: گندم آسیاب شده، شلغم، برگ شلغم، عدس، نخودفرنگی، گوشت گوسفند، گردو، پیاز، زردآلو، ماست، روغن و ادویه

– روش:

  1. گندم آسیاب شده را بپزید و با شلغم و برگ شلغم لایه لایه کنید.
  2. عدس، نخود و گوشت گوسفند را بجوشانید تا نرم شوند.
  3. مواد پخته شده و ادویه‌ها را با هم ترکیب کنید، اجازه دهید طعم‌ها با هم مخلوط شوند.
  4. گرم سرو کنید و با ماست و سبزیجات تزئین کنید.

5-شلمین

آشپزی پایگاه خبری خبربین آنلاین دنده‌ کبابی کرمانشاه

مطالب مرتبط

22 مهر 1404

اپل دوباره به دلیل نقض کپی‌رایت در آموزش هوش مصنوعی دادگاهی شد

5 آبان 1402

سرمایه گذاری ۳۸ میلیارد دلاری ایران و روسیه در کریدور شمال- جنوب

23 تیر 1404

بازار خودروهای وارداتی همچنان در رکود / پیش‌بینی واردات ۹۰ هزار خودرو

27 تیر 1404

فعالیت فرودگاه‌های کشور ۲۴ ساعته شد

26 اردیبهشت 1402

روسیه و اوکراین با پیشنهاد میانجی‌گری موافقت کردند

24 آبان 1402

ریزش ۷ هزار واحدی شاخص کل

29 مهر 1404

فواید شگفت‌انگیز چرخاندن شانه‌ها

24 تیر 1404

مدیری جوان و کاردان در صدر، آغاز فصلی نو در صنعت هواپیمایی ایران

ارسال دیدگاه


نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد

خواهشمندیم برای ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربری خود بشويد

آخرین اخبار

  • جامعه 1 آذر 1404

    جریمه ۲۰۰ هزار تومانی برای طرح زوج یا فرد از درب منازل

  • ورزش 1 آذر 1404

    ساپینتو: همیشه اینطوری بازی کنند صدر جدول هستند

  • پربازدید 1 آذر 1404

    قیمت دلار توافقی امروز شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴

  • پربازدید 1 آذر 1404

    قیمت خودرو امروز ۱ آذر ۱۴۰۴

  • پربازدید 1 آذر 1404

    جو آرام و افزایش غلظت آلاینده‌ها در اکثر مناطق کشور

  • پربازدید 30 آبان 1404

    ۸ غذای رژیم مدیترانه‌ای برای افزایش طول عمر

  • پربازدید 30 آبان 1404

    ادامه کاهش قیمت نفت با فشار آمریکا برای توافق صلح روسیه-اوکراین

  • ورزش 30 آبان 1404

    جایگاه سوم ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی قطعی شد

  • سیاست 30 آبان 1404

    پیام عراقچی به ترامپ

اوقات شرعی

پایگاه خبری خبربین آنلاین به شماره ثبت ۸۹۱۵۵ از سوی وزارت  فرهنگ و ارشاد اسلامی در چهارچوب اهداف مقدس انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران به امر اطلاع رسانی به منظور ارتقای سطح بینش و آگاهی عمومی می پردازد. پایگاه خبری خبربین آنلاین یک رسانه مستقل بوده و خود را مقید به قانون اساسی و قوانین نظام جمهوری اسلامی، اصول و ارزش های دین اسلام و تعهد به آرمان‌های انقلاب اسلامی و امام راحل و شهیدان انقلاب میداند. این پایگاه اطلاع رسانی سعی دارد  تا با انتشار اخبار، تحلیل ها و مقالات صاحب نظران و فرهیختگان کشوری، زمینه ای مناسب برای تجمیع افکار و اندیشه ها و ارائه آن به عموم مردم را فراهم سازد. صاحب امتیاز و مدیر مسئول: صفورا طالب زاده

دسترسی سریع
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • استخدام
  • اعلام مشکل سایت
  • تبلیغات در سایت
  • دیگر رسانه ها
  • پخش زنده
مجوزها
;

شنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۴

  • telegram
  • instagram
  • aparat
  • whatsapp
  • eitaa
  • bale
کلیه حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی خبربین آنلاین محفوظ است. طراحی ،اجراء و پشتیبانی : سایت فـــــــــا