• درباره ما
  • تماس با ما

شنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۴

  • telegram
  • instagram
  • aparat
  • whatsapp
  • eitaa
  • bale
  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
    • اقتصاد کلان
    • انرژی
    • بانک، بیمه و بورس
    • راه و مسکن
    • صنعت، معدن، تجارت
  • سیاست
    • بین الملل
    • سیاست داخلی
    • مجلس
  • جامعه
  • فرهنگ و هنر
  • ورزش
  • استانها
  • بازار
  • بازرگانی
  • عکس
  • فیلم
Twitter Facebook Telegram Whatsapp

۸ ماده غذایی که باید خام بخورید

  • شناسه خبر: 13971
  • تاریخ و زمان ارسال: 1 فروردین 1403 || 19:43

برخی مواد غذایی ویتامین‌ها و املاح خود را طی فرایند پخت از دست می‌دهند، بنابراین بهتر است آنها را به صورت خام بخورید.

به گزارش خبربین آنلاین: اگر شیوه صحیح مصرف مواد غذایی را بدانیم، بیشترین بهره را از خاصیت و ویتامین آنها می‌توانیم ببریم. در این مطلب چند مواد غذایی‌ای که نباید پخته شوند را آورده‌ایم.

کلم بروکلی

کلم بروکلی حاوی مقادیر بالایی از فیتوشیمیایی سولفورافان است که به پیشگیری از سرطان، بیماری قلبی، التهاب، افسردگی و شرایط مضر سلامتی کمک می کند. مطالعه‌ای در سال ۲۰۰۸ که در مجله غذا و شیمی کشاورزی منتشر شد، نشان داد که وقتی بروکلی را به‌جای پخته شده خام می‌خوریم، بدن ما سولفورافان را سریع‌تر جذب می‌کند. مطالعه دیگری در سال ۲۰۰۹ همچنین نشان داد که پختن کلم بروکلی به روش‌های مختلف، از جمله در مایکروویو، پختن و سرخ کردن، سطح ویتامین C این سبزیجات را کاهش می‌دهد. اگر نمی توانید فکر کلم بروکلی خام را تحمل کنید، آن را بخارپز کنید.

پیاز

پیاز به دلیل غلظت بالای فلاونوئید کوئرستین، سرشار از فواید سلامتی، از جمله مزایای مبارزه با سرطان است. اشلی والتر، متخصص تغذیه می‌گوید: « پیاز وقتی خام خورده می‌شود، خواص مبارزه با سرطان را به حداکثر می‌رسانید. پخت و پز فواید فیتوکمیکال موجود در پیاز را کاهش می دهد که با سرطان مبارزه می کند. علاوه بر این، پیاز از خانواده سبزیجات آلیوم است، به این معنی که حاوی عوامل ضد پلاکتی است که می تواند از بیماری های قلبی عروقی جلوگیری کند. یک مطالعه در سال ۲۰۱۲ نشان داد که وقتی پیاز خام را در فر گرم می‌کردند، این خواص مفید برای قلب در ۳۰ دقیقه یا کمتر کاملاً از بین رفت.

سیر

سیر مانند پیاز یک سبزی آلیوم است که دارای عوامل ضد پلاکت نیز هست، اما این بدان معناست که خواص آن که با بیماری های قلبی عروقی مبارزه می کند نیز تحت تاثیر گرما قرار می گیرد. مطالعه‌ای در سال ۲۰۰۷ نشان داد که حرارت دادن سیر در دمای ۳۹۰ درجه فارنهایت به مدت ۶ دقیقه، فعالیت ضد پلاکتی را در آن به طور کامل از بین می برد. نانسی وودبری، متخصص تغذیه، می گوید: «مطالعات نشان می دهد که گرما آنزیم آلییناز را غیرفعال می کند. جوشاندن سیر به مدت ۲۰ دقیقه به طور کامل فعالیت ضد باکتریایی آن را از بین می‌برد و تنها یک دقیقه حرارت مایکروویو ۱۰۰ درصد از خاصیت آن در مبارزه با سرطان را از بین برد.

بلوبری

احتمالاً می دانید که زغال اخته برای شما مفید است، اما آیا می دانید چقدر سالم است؟ جولی جافریون، متخصص تغذیه تناسب اندام می گوید: «زغال اخته بیش از هر میوه دیگری حاوی آنتی اکسیدان است که عمدتاً به دلیل مقادیر بالای پلی فنول است. خوردن آنها به صورت خام تضمین می کند که تمام این فواید را دریافت خواهید کرد. تحقیقات منتشر شده در مجله شیمی کشاورزی و مواد غذایی نشان می دهد که فرآوری زغال اخته، از طریق پخت، مقداری از پلی فنول آن را کاهش می دهد.

فلفل دلمه‌ای قرمز

فلفل کبابی یک افزودنی سریع و آسان برای هر وعده غذایی است، اما فلفل دلمه ای قرمز منبع عالی ویتامین C است و به گفته موسسه ملی بهداشت، گرما می تواند ویتامین C آن را از بین ببرد

کلم‌پیچ

کلم پیچ که یک سبزی چلیپایی است حاوی ترکیباتی به نام گلوکوزینولات است و وقتی با آنزیم میروزیناز تماس پیدا می کند به ترکیبی متفاوت و مبارزه کننده با بیماری تبدیل می شود. با این حال، گرما میروزیناز را غیرفعال می کند، بنابراین کلم پیچ پخته شده شما همان خاصیت مبارزه با بیماری را که سالاد کلم پیچ خام دارد، ندارد.

چغندر

این ممکن است برای برخی تعجب آور باشد، اما بله، می توانید چغندر را خام بخورید. چغندر حاوی سطوح بالایی از فیبر، فولات (نوعی ویتامین B۹)، ویتامین C و منگنز است – با این حال چغندر پخته شده ۲۵ درصد فولات و سایر ویتامین ها و مواد معدنی خود را از دست می دهد.

آناناس

آناناس کبابی ممکن است یک افزودنی عجیب به هر منوی کباب باشد، اما خوردن آن می تواند شما را از مزایای مهم سلامتی محروم کند. یک مطالعه در سال ۲۰۱۰ نشان داد که آب آناناس تازه در کاهش التهاب و نئوپلازی روده بزرگ (رشد غیرطبیعی بافت اطراف روده بزرگ) در موش‌های مبتلا به کولیت مؤثرتر از آب آناناس پخته شده است. محققان این موضوع را به میزان بالای آنزیم بروملین در آب تازه نسبت می دهند که به کاهش تورم کمک می کند. در حالی که این مطالعه فقط بر روی موش ها انجام شد، یک بررسی پزشکی منتشر شده در سال ۲۰۱۷ نشان داد که “بروملین برابر با داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی به عنوان یک عامل ضد التهابی است، اما نشان داده شده است که عوارض جانبی کمتری در بیماران انسانی نیز دارد.” دکتر تراتنر همچنین می گوید که خوردن آناناس خام به کاهش تورم و کبودی در بیمارانش پس از جراحی کمک می کند.

پایگاه خبری خبربین آنلاین تغذیه سبزیجات مواد غذایی

مطالب مرتبط

16 مهر 1403

قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه ۱۶ مهر / کاهش دسته‌جمعی قیمت‌ها

28 مرداد 1404

«ساعت زیستی بدن؛ چرا زمان غذا خوردن مهم‌تر از خود غذاست؟»

22 مرداد 1404

انقلاب در درمان آلزایمر: کشف جدیدی که امیدها را زنده کرد

15 دی 1402

محبوب ترین ابزار هوش مصنوعی کدام است؟

9 اسفند 1403

معاون رئیس‌جمهور: دولت به‌تنهایی قادر به حل مسائل نیست

1 بهمن 1402

آدامس ۱۰ هزار ساله که انسان‌های اولیه می‌جویدند

16 دی 1402

کشف ۹۲ سکه دوره سلوکی- اشکانی

23 آبان 1402

تولید نفت ایران به ۳ میلیون و ۱۱۵ هزار بشکه در روز رسید

ارسال دیدگاه


نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد

خواهشمندیم برای ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربری خود بشويد

آخرین اخبار

  • ورزش 12 مهر 1404

    هاشمیان: روزهای خوبی در انتظار پرسپولیس است

  • پربازدید 12 مهر 1404

    قیمت دلار توافقی امروز شنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۴

  • پربازدید 12 مهر 1404

    قیمت سیمان امروز ۱۲ مهر ۱۴۰۴

  • خودرو 12 مهر 1404

    قیمت خودرو امروز ۱۲ مهر ۱۴۰۴

  • پربازدید 12 مهر 1404

    کاهش دما در اکثر مناطق کشور

  • صنعت، معدن، تجارت 11 مهر 1404

    حباب سکه ۱.۲ میلیون تومان بیشتر شد

  • سیاست 11 مهر 1404

    عارف: باید زنجیره تأمین و تولید کالاهای اساسی به عهده بخش خصوصی باشد

  • ورزش 11 مهر 1404

    فرهاد مجیدی در آستانه بازگشت به نیمکت استقلال؟

  • حوادث 11 مهر 1404

    پلیس راه: احتمالا خستگی و خواب‌آلودگی راننده عامل واژگونی اتوبوس در فیروزکوه بوده است

اوقات شرعی

پایگاه خبری خبربین آنلاین به شماره ثبت ۸۹۱۵۵ از سوی وزارت  فرهنگ و ارشاد اسلامی در چهارچوب اهداف مقدس انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران به امر اطلاع رسانی به منظور ارتقای سطح بینش و آگاهی عمومی می پردازد. پایگاه خبری خبربین آنلاین یک رسانه مستقل بوده و خود را مقید به قانون اساسی و قوانین نظام جمهوری اسلامی، اصول و ارزش های دین اسلام و تعهد به آرمان‌های انقلاب اسلامی و امام راحل و شهیدان انقلاب میداند. این پایگاه اطلاع رسانی سعی دارد  تا با انتشار اخبار، تحلیل ها و مقالات صاحب نظران و فرهیختگان کشوری، زمینه ای مناسب برای تجمیع افکار و اندیشه ها و ارائه آن به عموم مردم را فراهم سازد. صاحب امتیاز و مدیر مسئول: صفورا طالب زاده

دسترسی سریع
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • استخدام
  • اعلام مشکل سایت
  • تبلیغات در سایت
  • دیگر رسانه ها
  • پخش زنده
مجوزها
;

شنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۴

  • telegram
  • instagram
  • aparat
  • whatsapp
  • eitaa
  • bale
کلیه حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی خبربین آنلاین محفوظ است. طراحی ،اجراء و پشتیبانی : سایت فـــــــــا