• درباره ما
  • تماس با ما

جمعه ۲۰ تیر ۱۴۰۴

  • telegram
  • eata
  • eata
  • bale
  • watsapp
  • instagram
  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
    • اقتصاد کلان
    • انرژی
    • بانک، بیمه و بورس
    • راه و مسکن
    • صنعت، معدن، تجارت
  • سیاست
    • بین الملل
    • سیاست داخلی
    • مجلس
  • جامعه
  • فرهنگ و هنر
  • ورزش
  • استانها
  • بازار
  • بازرگانی
  • عکس
  • فیلم
Twitter Facebook Telegram Whatsapp

خوشمزه ترین غذاهای محلی بندرعباس در نوروز

  • شناسه خبر: 14016
  • تاریخ و زمان ارسال: 3 فروردین 1403 - 10:22

یکی از لذت‌های سفر به بندرعباس در کنار مناظر دیدنی و سواحل چشم‌نواز آن بدون شک چشیدن طعم غذاهای خوش‌طعم و خوش آب و رنگ این منطقه است. غذاهای مربوط به این خطه به دلیل استفاده از ادویه‌جات و مواد غذایی منحصر به فرد خود توانسته در بین مهمانان و گردشگرانی که در نوروز این منطقه را برای سفر انتخاب می‌کنند جا باز کند. همچنین این غذاها به دلیل مراودات فرهنگی این بندر با مردم کشور هند پر از چاشنی و طعم‌های شبیه به غذاهای هندی است.

به گزارش خبربین آنلاین: خوشمزه ترین غذاهای محلی بندرعباس در نوروز را معرفی می‌کند.

۱-گبولی گوشت

گبولی گوشت، یکی از بهترین و خوشمزه‌ترین غذاهایی است که پر از ادویه بوده و با عطر و طعم بی‌نظیر باعث می‌شود که مزه آن برای مسافران نوروزی ماندگار شود. در تهیه این غذای محلی هرمزگان، ادویه‌هایی مانند فلفل، هل، لیموعمانی، ادویه‌های مخصوص جنوبی، چوب دارچین و میخک استفاده شده است. همچنین مواد تشکیل‌دهنده آن هم گوشت گوسفندی (البته برخی به جای گوشت مرغ را ترجیح می‌دهند)، برنج، نخود، سیب‌زمینی و پیازداغ است.

1-گبولی گوشت

۲-کلمبا

کلمبا یکی از بهترین و خوشمزه‌ترین غذاهای بندرعباس است که مانند اکثر غذاهای این منطقه با ماهی درست می‌شود. اگر شما هم جزو آن دسته افرادی هستید که از استخوان ماهی خوشتان نمی‌آید، این غذا بسیار مناسبتان است زیرا با ماهی بدون استخوان و گندم پرک درست می‌شود. به همین دلیل هم هست که این غذا بسیار مغذی و خوشمزه است. علاوه بر آن به دلیل استفاده از سبزی‌های معطر و مخصوص، عطر بسیار خوشبویی دارد که ارزش یک بار امتحان کردن را دارد.

2-کلمبا

۳-زیبون

زیبون یکی از معروف‌ترین و خوش‌طعم‌ترین غذاهای بندرعباس است که در بین مسافران نوروزی طرفداران زیادی دارد. طرز تهیه این غذا به این صورت است که ماهی را با مواد خوش‌طعم ته قابلمه می‌گذارند و روی آن برنج می‌ریزند تا پخته شود. این غذا هم برای مهمانی‌ها و هم برای دورهمی‌های خودمانی می‌تواند یک انتخاب خوش‌مزه و مناسب باشد.

3-زیبون

۴-هواری

یکی از غذاهای محلی هرمزگان با طعمی لذیذ و فراموش‌نشدنی هواری است. در این غذا انواع سبزی‌ها مانند شوید، شنبلیله، سبزی‌های خوشمزه جنوبی و گشنیز به کار رفته که در کنار ماهی یا میگو و انواع ادویه، عطر و طعم بی‌نظیری به این غذا بخشیده است. جالب است بدانید که این غذا در شهر بندرعباس طرفداران بی‌شماری دارد و اگر با ماهی درست شود به آن هواری ماهی و اگر با میگو شوده به آن هواری میگو می‌گویند.

4-هواری۵-مهیاوه

این غذا که یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین غذاهای بندرعباس به شمار می‌رود با اسم‌های مختلفی مثل مهیابه، موه، مهوه، ماهیاوه یا مهیوه شناخته می‌شود. در تهیه این غذا ماهی موتو یا ساردین به کار رفته و برای تهیه آن از ادویه‌هایی مانند خردل و زردچوبه استفاده شده است. البته این ادویه‌ها را بعد از اینکه ماهی را در محلول آب و نمک در یک ظرف و زیر نور آفتاب به مدت ۲۰ تا ۳۰ روز خواباندند، به آن اضافه می‌کنند تا طعم این غذا همانی شود که باید باشد.

5-مهیاوه

بندرعباس پایگاه خبری خبربین آنلاین سلامتی غذا غذا برای عید نوروز

مطالب مرتبط

29 بهمن 1402

احتمال برگزاری جلسه شورای امنیت در مورد آتش‌بس غزه

26 خرداد 1404

گزارش ادعایی گروسی درباره وضعیت تأسیسات هسته‌ای ایران

16 بهمن 1403

تاج: رأی دیدار پرسپولیس ـ تراکتور تنبیهی خواهد بود

8 مرداد 1403

المپیک پاریس| تیم روئینگ دو نفره کشورمان راهی فینال C شد

9 آبان 1403

موشک‌های حزب‌الله عروسی پسر نتانیاهو را به تعویق انداخت

11 آذر 1403

اتوبوس‌های وارداتی یک ماه است درگیر فرایند اداری هستند

19 دی 1403

دلار پرید اما طلای جهانی جا ماند!

13 اسفند 1402

استقبال رسمی از آیت الله رئیسی در کاخ ریاست جمهوری الجزایر

ارسال دیدگاه


نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد

لغو پاسخ

آخرین اخبار

  • پربازدید 20 تیر 1404

    ثبت‌نام وام ازدواج ۶۰ میلیونی فرزندان بازنشستگان از ۲۲ تیر آغاز می‌شود

  • بانک، بیمه و بورس 20 تیر 1404

    پادشاه رمزارزها در اوج تاریخی؛ بیت‌کوین به مرز ۱۱۸ هزار دلار رسید!

  • سیاست داخلی 20 تیر 1404

    عراقچی: سطح غنی‌سازی بر اساس نیازهای ایران تعیین می‌شود

  • پربازدید 20 تیر 1404

    بارش در مناطق شمال‌غرب و شمال کشور

  • بازرگانی 20 تیر 1404

    پیشنهاد ایجاد شرکت بازرگانی برای تأمین کالاهای اساسی در تهران

  • بازار 20 تیر 1404

    نایب‌رئیس اتاق بازرگانی: باید مانع موازی‌کاری در بخش خصوصی شویم

  • فرهنگ و هنر 20 تیر 1404

    فرزان دلفانی سرپرست هماهنگی تئاتر استان‌ها شد

  • آخرین اخبار 20 تیر 1404

    ارسال بسته‌های فرهنگی تابستانی به مراکز کانون پرورش فکری

  • فرهنگ و هنر 20 تیر 1404

    نمایشگاه آینه‌کاری در نگارخانه سرو؛ تلفیق سنت و مدرنیته

اوقات شرعی

پایگاه خبری خبربین آنلاین به شماره ثبت ۸۹۱۵۵ از سوی وزارت  فرهنگ و ارشاد اسلامی در چهارچوب اهداف مقدس انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران به امر اطلاع رسانی به منظور ارتقای سطح بینش و آگاهی عمومی می پردازد. پایگاه خبری خبربین آنلاین یک رسانه مستقل بوده و خود را مقید به قانون اساسی و قوانین نظام جمهوری اسلامی، اصول و ارزش های دین اسلام و تعهد به آرمان‌های انقلاب اسلامی و امام راحل و شهیدان انقلاب میداند. این پایگاه اطلاع رسانی سعی دارد  تا با انتشار اخبار، تحلیل ها و مقالات صاحب نظران و فرهیختگان کشوری، زمینه ای مناسب برای تجمیع افکار و اندیشه ها و ارائه آن به عموم مردم را فراهم سازد. صاحب امتیاز و مدیر مسئول: صفورا طالب زاده

دسترسی سریع
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • استخدام
  • اعلام مشکل سایت
  • تبلیغات در سایت
  • دیگر رسانه ها
  • پخش زنده
مجوزها
;
شبکه های اجتماعی

در شبکه های اجتماعی ما را دنبال کنید ...

  • telegram
  • eata
  • eata
  • bale
  • watsapp
  • instagram
کلیه حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی خبربین آنلاین محفوظ است. طراحی ،اجراء و پشتیبانی : سایت فـــــــــا