• درباره ما
  • تماس با ما

جمعه ۲۰ تیر ۱۴۰۴

  • telegram
  • eata
  • eata
  • bale
  • watsapp
  • instagram
  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
    • اقتصاد کلان
    • انرژی
    • بانک، بیمه و بورس
    • راه و مسکن
    • صنعت، معدن، تجارت
  • سیاست
    • بین الملل
    • سیاست داخلی
    • مجلس
  • جامعه
  • فرهنگ و هنر
  • ورزش
  • استانها
  • بازار
  • بازرگانی
  • عکس
  • فیلم
Twitter Facebook Telegram Whatsapp

طرز تهیه زولبیا

  • شناسه خبر: 13799
  • تاریخ و زمان ارسال: 26 اسفند 1402 - 09:00

به گزارش خبربین آنلاین: زولبیا و بامیه از شیرینی ها معروف ایرانی هستند که به عنوان شیرینی در ماه مبارک رمضان برای افطار و سحری مورد استفاده قرار می گیرند. بد نیست بدانید ارزش غذایی و میزان کالری زولبیا در در ۱۰۰ گرم برابر با ۲۸۲ کالری می باشد. در این مطلب طرز تهیه زولبیا آموزش داده شده است با بیتوته همراه باشید.

مواد لازم برای زولبیا :

نشاسته  ۱ لیوان سرخالی معادل ۱۲۰ گرم
ماست غلیظ پر چرب ۵ درصد نصف لیوان معادل ۱۲۰ گرم
 گلاب ۱ قاشق غذاخوری
 زعفران دم کرده  ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۱ قاشق چایخوری
آرد ۲ قاشق غذاخوری معادل ۲۰ گرم
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه زولبیا :

نشاسته را داخل ظرف ریخته و ماست را اضافه می کنیم و خوب با هم مخلوط کرده تا نشاسته مقداری نرم شود حالا گلاب، زعفران دم کرده، روغن مایع و آرد را به مواد اضافه می کنیم و با همزن به مدت ۵ تا ۷ دقیقه خوب مخلوط می کنیم تا از حالت سفتی خارج شود در حین همزدن بکینگ پودر هم به مواد اضافه می کنیم.

بعد از همزدن مواد را داخل ظرفی در بسته ریخته و اجازه می دهیم به مدت ۳ تا ۴ ساعت استراحت کند.

قبل از زدن زولبیا شیره را آماده می کنیم به این صورت که ۱ لیوان سرخالی شکر را به همراه یک سوم لیوان آب داخل قابلمه ریخته و ۲ قاشق غذاخوری گلاب، نصف قاشق چایخوری آبلیمو اضافه می کنیم مواد را هم زده تا شکر مقداری حل شود. حالا قابلمه را روی گاز گذاشته و دیگر مواد را به هم نمی زنیم تا شروع به قل زدن کند و بعد از اینکه کف کرد با یک برس آغشته به آبلیمو کناره های قابلمه را که شکر چسبیده پاک می کنیم.

شکر باید کاملا حل شود بعد مقداری زعفران، چند عدد هل و نصف قاشق غذاخوری گلوکز مایع اضافه کرده و همین که گلوکز باز شد گاز را خاموش می کنیم.

حالا مواد زولبیا را که استراحت کرده را هم می زنیم و داخل ظرف مخصوص یا ظرف جای سس می ریزیم.

داخل یک قابلمه کوچک به اندازه ۲ سانتیمتر روغن ریخته و صبر می کنیم تا روغن داغ داغ شود بعد از مواد زولبیا به صورت دایره ایی و تو در تو داخل روغن داغ می ریزیم و خوب هر دو طرف را سرخ می کنیم تا طلایی رنگ شود. (البته به سلیقه خود سرخ کنید) و بعد داخل شربت می اندازیم. که به مدت ۱۰ تا ۱۵ ثانیه داخل شربت باشد بعد خارج کرده و داخل ظرف می چینیم.

نکته:

شربت زولبیا برعکس شربت بامیه باید گرم باشد.

 

درست کردن زولبیا,مدل تزیین زولبیا و بامیه

تزیین زولبیا با خلال پسته

تزیین زولبیا,پخت زولبیا

طرز تهیه زولبیا

 

درست کردن زولبیا,مدل تزیین زولبیا و بامیه

تزیین زولبیا

بامیه پایگاه خبری خبربین آنلاین زولبیا طرز تهیه زولبیا ماه رمضان

مطالب مرتبط

18 بهمن 1403

عراقچی: افراد زیرک عقلانیت حداکثری را انتخاب می‌کنند

17 آذر 1402

فیلم رضا میرکریمی به اسکار راه یافت

25 فروردین 1403

آمریکا معافیت همکاری هسته‌ای با ایران را تمدید نکرد

11 اردیبهشت 1404

اوکراین سرانجام منابع طبیعی خود را پیش کش آمریکا کرد

9 آبان 1402

فیلمبرداری «کوکتل مولوتوف» به پایان رسید

9 مرداد 1403

پایان شورای راهبری دولت چهاردهم/ اعلام گزینه‌ها به پزشکیان

31 خرداد 1402

قیمت نفت بالا رفت

8 دی 1403

ابلاغ دو مصوبه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی از سوی پزشکیان

ارسال دیدگاه


نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد

لغو پاسخ

آخرین اخبار

  • پربازدید 20 تیر 1404

    ثبت‌نام وام ازدواج ۶۰ میلیونی فرزندان بازنشستگان از ۲۲ تیر آغاز می‌شود

  • بانک، بیمه و بورس 20 تیر 1404

    پادشاه رمزارزها در اوج تاریخی؛ بیت‌کوین به مرز ۱۱۸ هزار دلار رسید!

  • سیاست داخلی 20 تیر 1404

    عراقچی: سطح غنی‌سازی بر اساس نیازهای ایران تعیین می‌شود

  • پربازدید 20 تیر 1404

    بارش در مناطق شمال‌غرب و شمال کشور

  • بازرگانی 20 تیر 1404

    پیشنهاد ایجاد شرکت بازرگانی برای تأمین کالاهای اساسی در تهران

  • بازار 20 تیر 1404

    نایب‌رئیس اتاق بازرگانی: باید مانع موازی‌کاری در بخش خصوصی شویم

  • فرهنگ و هنر 20 تیر 1404

    فرزان دلفانی سرپرست هماهنگی تئاتر استان‌ها شد

  • آخرین اخبار 20 تیر 1404

    ارسال بسته‌های فرهنگی تابستانی به مراکز کانون پرورش فکری

  • فرهنگ و هنر 20 تیر 1404

    نمایشگاه آینه‌کاری در نگارخانه سرو؛ تلفیق سنت و مدرنیته

اوقات شرعی

پایگاه خبری خبربین آنلاین به شماره ثبت ۸۹۱۵۵ از سوی وزارت  فرهنگ و ارشاد اسلامی در چهارچوب اهداف مقدس انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران به امر اطلاع رسانی به منظور ارتقای سطح بینش و آگاهی عمومی می پردازد. پایگاه خبری خبربین آنلاین یک رسانه مستقل بوده و خود را مقید به قانون اساسی و قوانین نظام جمهوری اسلامی، اصول و ارزش های دین اسلام و تعهد به آرمان‌های انقلاب اسلامی و امام راحل و شهیدان انقلاب میداند. این پایگاه اطلاع رسانی سعی دارد  تا با انتشار اخبار، تحلیل ها و مقالات صاحب نظران و فرهیختگان کشوری، زمینه ای مناسب برای تجمیع افکار و اندیشه ها و ارائه آن به عموم مردم را فراهم سازد. صاحب امتیاز و مدیر مسئول: صفورا طالب زاده

دسترسی سریع
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • استخدام
  • اعلام مشکل سایت
  • تبلیغات در سایت
  • دیگر رسانه ها
  • پخش زنده
مجوزها
;
شبکه های اجتماعی

در شبکه های اجتماعی ما را دنبال کنید ...

  • telegram
  • eata
  • eata
  • bale
  • watsapp
  • instagram
کلیه حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی خبربین آنلاین محفوظ است. طراحی ،اجراء و پشتیبانی : سایت فـــــــــا