• درباره ما
  • تماس با ما

شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴

  • telegram
  • eata
  • eata
  • bale
  • watsapp
  • instagram
  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
    • اقتصاد کلان
    • انرژی
    • بانک، بیمه و بورس
    • راه و مسکن
    • صنعت، معدن، تجارت
  • سیاست
    • بین الملل
    • سیاست داخلی
    • مجلس
  • جامعه
  • فرهنگ و هنر
  • ورزش
  • استانها
  • بازار
  • بازرگانی
  • عکس
  • فیلم
Twitter Facebook Telegram Whatsapp

یک افطاری لذیذ و مقوی در عین سادگی/ اشکنه

  • شناسه خبر: 14335
  • تاریخ و زمان ارسال: 13 فروردین 1403 - 09:13

اشکنه یکی از انواع غذاهای بسیار قدیمی و اصیل ایرانی است که امروزه شاید در میان نسل جدید خیلی شناخته نشده باشد.

به گزارش خبربین آنلاین؛ اشکنه انواع بسیار متنوعی دارد که از معروف ترین انواع می توان به اشکنه گوجه فرنگی ، اشکنه کشک ، اشکنه عدس و … اشاره کرد.

مواد لازم:

  • سیب زمینی: ۲ عدد متوسط
  • پیاز: ۱ عدد بزرگ
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • شنبلیله خشک شده: ۱ قاشق غذاخوری
  • آرد: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی
  • زردچوبه و روغن: به اندازه کافی

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم سپس به همراه مقداری روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز نرم و سبک شود ، سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا پیاز و زردچوبه یکدست شوند.

در این مرحله رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا رب گوجه فرنگی به طور کامل سرخ شود ، این کار باعث می شود رنگ اشکنه ما بهتر شود ، ضمن اینکه طعم و بوی خامی رب گوجه فرنگی نیز گرفته شود.

پس از اینکه رب گوجه فرنگی سرخ شد شنبلیله خشک شده را با دست خرد می کنیم و به قابلمه می افزاییم و کمی تفت می دهیم با دیگر مواد مخلوط شود. در ادامه آرد را کم کم اضافه می کنیم و به صورت متداوم مواد را مخلوط می کنیم.

در این مرحله سیب زمینی را به صورت حبه قندی خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. سیب زمینی را هم به همراه دیگر مواد یکی دو دقیقه تفت می دهیم سپس ۳ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا سسب زمینی ها بپزند.

پس از اینکه مواد اشکنه به طور کامل پخت تخم مرغ را یک به یک به قابلمه اضافه می کنیم و به صورت متداوم هم می زنیم تا خودشان را بگیرند و سفت شوند. اشکنه ما اماده سرو است می توانید به صورت سنتی آنرا با نان ترید کرده و میل نمایید.

اشکنه افطاری پایگاه خبری خبربین آنلاین سلامتی غذا

مطالب مرتبط

22 اسفند 1403

درخواست قالیباف از دولت برای مدیریت بازار شب عید

30 خرداد 1402

قیمت خودرو امروز ۳۰ خرداد ۱۴۰۲

8 اردیبهشت 1404

تهران درمقابل طوفان آماده می‌شود؛توصیه های اورژانس به شهروندان

6 آبان 1403

جان‌باختن ۱۰ هزار نفر در تصادفات نیمه اول سال

3 خرداد 1402

ساده زیستی یکی از امتیازات مجلس یازدهم است

5 آذر 1402

یک لیتر سوخت هم به ما نرسیده است

8 تیر 1402

مدیرعامل بانک صنعت و معدن عید قربان را تبریک گفت

3 مهر 1403

وام ۳۰ میلیونی بازنشستگانی تأمین اجتماعی واریز می‌شود

ارسال دیدگاه


نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد

لغو پاسخ

آخرین اخبار

  • راه و مسکن 27 تیر 1404

    بزرگراه همت امشب و فرداشب مسدود می‌شود

  • پربازدید 27 تیر 1404

    نفت دوباره جان گرفت / انفجار در میادین کردستان قیمت‌ها را بالا برد

  • پربازدید 27 تیر 1404

    طلای جهانی در آستانه ثبت کاهش هفتگی

  • حوادث 27 تیر 1404

    افزایش آلودگی هوا و نخاله‌های ساختمانی؛ پیامدهای زیست‌محیطی جنگ ۱۲ روزه در تهران

  • جامعه 27 تیر 1404

    کاهش ۲۱ درصدی خرید تضمینی گندم نسبت به سال قبل

  • پربازدید 27 تیر 1404

    افزایش دما و گرمای شدید در اکثر مناطق کشور

  • جامعه 27 تیر 1404

    جهش ۷۰ درصدی قیمت لوبیا، برنج و لپه در ۶ ماه اخیر

  • جامعه 27 تیر 1404

    یارانه دهک‌های اول تا سوم واریز شد

  • حوادث 27 تیر 1404

    فعالیت فرودگاه‌های کشور ۲۴ ساعته شد

اوقات شرعی

پایگاه خبری خبربین آنلاین به شماره ثبت ۸۹۱۵۵ از سوی وزارت  فرهنگ و ارشاد اسلامی در چهارچوب اهداف مقدس انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران به امر اطلاع رسانی به منظور ارتقای سطح بینش و آگاهی عمومی می پردازد. پایگاه خبری خبربین آنلاین یک رسانه مستقل بوده و خود را مقید به قانون اساسی و قوانین نظام جمهوری اسلامی، اصول و ارزش های دین اسلام و تعهد به آرمان‌های انقلاب اسلامی و امام راحل و شهیدان انقلاب میداند. این پایگاه اطلاع رسانی سعی دارد  تا با انتشار اخبار، تحلیل ها و مقالات صاحب نظران و فرهیختگان کشوری، زمینه ای مناسب برای تجمیع افکار و اندیشه ها و ارائه آن به عموم مردم را فراهم سازد. صاحب امتیاز و مدیر مسئول: صفورا طالب زاده

دسترسی سریع
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • استخدام
  • اعلام مشکل سایت
  • تبلیغات در سایت
  • دیگر رسانه ها
  • پخش زنده
مجوزها
;
شبکه های اجتماعی

در شبکه های اجتماعی ما را دنبال کنید ...

  • telegram
  • eata
  • eata
  • bale
  • watsapp
  • instagram
کلیه حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی خبربین آنلاین محفوظ است. طراحی ،اجراء و پشتیبانی : سایت فـــــــــا