افتتاح مجموعه آموزشی بزرگ در سربیشه خراسان جنوبی توسط موسسه خیریه نیک‌گامان جمشید
افتتاح مجموعه آموزشی بزرگ در سربیشه خراسان جنوبی توسط موسسه خیریه نیک‌گامان جمشید
با حضور دکتر اشکان تقی پور، عضو هیئت مدیره مجمع خیرین کشور و مدیر عامل موسسه خیریه نیک گامان جمشید، مجموعه‌ی آموزشی بزرگ این موسسه در شهرستان مرزی در شهرستان سربیشه استان خراسان جنوبی و در روستای علی آباد موسویه شهرستان قائنات افتتاح شد.

به گزارش خبربین آنلاین؛ با حضور دکتر اشکان تقی پور، عضو هیئت مدیره مجمع خیرین کشور و مدیر عامل موسسه خیریه نیک گامان جمشید، مجموعه‌ی آموزشی بزرگ این موسسه شامل آموزشگاه متوسطه دخترانه‌ی ۹ کلاسه‌ی مجهز «پیشرفت و توسعه» و خوابگاه بزرگ شبانه روزی دخترانه این مدرسه با نام خوابگاه «بابک بختیاری» در شهرستان مرزی درح شهرستان سربیشه استان خراسان جنوبی و مدرسه ۴ کلاسه عشایری «پیشرفت و توسعه» موسسه نیک‌گامان در روستای علی آباد موسویه شهرستان قائنات افتتاح شد.


دانش آموزان دختر دوره‌ی متوسطه این روستای مرزی هم‌مرز با کشور افغانستان و همچنین روستا‌های همجوار با امکان اسکان در خوابگاه مجهز به تمامی وسائل آسایشی لازم و تحصیل در مدرسه‌ای مجهز در جوار آن آینده سازان این منطقه، استان و کشور خواهند بود. اهمیت این افتتاح در علاقه‌ی خانواده‌ها و ساکنان این روستای پر جمعیت و دیگر روستا‌های مجاور به درس خواندن دخترانمان در این دیار در مقاطع بالای تحصیلی و استقبال خیرین بزرگوار و مدیران فرهنگیٍ کشوری و استانی در برآورده شدن نیاز آن‌ها که برآورنده‌ی نیاز‌های فردای کشور است نهفته است.


پس از افتتاح این مجموعه آموزشی،مدیر عامل موسسه خیریه نیک‌گامان و عضو هیئت مدیره شبکه ملی موسسات خیریه و نیکوکاری، به همراه مدیر کل اداره کل نوسازی مدارس استان خراسان جنوبی با استقبال مهربانانه و مهمان نوازانه‌ی ویژه‌ی فرهگ کهن و پربار عشایری، مهمان اهالی روستای عشایری علی آباد روبرو شدند. در این سفر نیز مدرسه ۴ کلاسه دیگر موسسه خیریه نیک گامان با همان نام «پیشرفت و توسعه» در جمعی متشکل از مدیر آموزش و پرورش شهرستان، اهالی روستا و فرهنگیان منطقه طی مراسمی افتتاح شد.

در این مراسم صمیمی نیز نوا و آوای نوازندگان خوش صدای سنتی منطقه و هنرنمایی دانش آموزان در عرصه‌های مختلف هنر و صنایع دستی و میراث ملموس و ناملموس استان روح نواز و دل‌گشا بود.
در این مراسم تقی پور در سخنانی کوتاه خطاب به دانش آموزان و اهالی از خود گلایه کرد که در ادبیاتش برای مناطقی اینچنین که در آن‌ها خدمت می‌کند و تنها از کمبود منابع اقتصادی رنج می‌برند واژه‌ی «کم‌برخوردار» را به کار می‌برد. چنانکه تنها با اندکی تامل در میراث فرهنگی ملموس و ناملموس، موسیقی، ادبیات و منش و روش زیست مردم این مناطق، برخورداریٍ فرهنگی و خردورزیٍ متشکل مبتنی بر نگرش کهن و عمیقٍ چند هزار ساله‌ی روستا و عشایر و پتانسیل توسعه و پیشرفت فراتر از بسیاری از کشور‌های پیشرفته به چّشم می‌آید که تنها تا بالفعل شدن مواردی، چون قدرشناسی و تسهیلگری جدی مسئولان و همت بیشتر مردم بر مبنای برنامه و خردورزی منسجم‌تر و «هوای یکدیگر را داشتن» را طلب می‌کند.


 لازم به توضیح است از جمله فعالیت‌های موسسه خیریه نیک گامان در حوزه مدرسه سازی و مدرسه یاری علاوه بر خدمات گسترده کاملا مردم نهاد در حوزه‌های مرتبط با سازمان بهزیستی، وزارت بهداشت و درمان و بحران‌های طبیعی در حوزه‌ی جمعیت هلال احمر، ساخت ۷۴ مدرسه در ۱۹ استان کشور و تامین مستمر روزانه‌ی صبحانه‌ی کامل ۴۰۰۰ دانش آموز مدارس عشایری و تجهیز کامل هنرستان‌های متعدد و برگزاری موفق کمپین‌های متعدد سالیانه‌ی تهیه‌ی نوشت افزار و کفش و لباس نو و گرم دانش آموزان با یاری خیرین داخل و خارج از کشور با نظارت نهاد‌های ذیربط در سطح ملی بوده است.

در مراسم افتتاحیه دکتر اشکان تقی پور، چهره ماندگار مدرسه سازی کشور در سال ۹۹، مدیر کل آموزش و پرورش استان خراسان جنوبی، مدیر کل اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس استان خراسان جنوبی، مدیر اداره آموزش و پروش عشایری استان، ریاست جامعه خیرین مدرسه‌ساز استان خراسان جنوبی، فرهنگیان، امام جمعه و شخصیت‌های عالی رتبه‌ی اداری، حقوقی و حقیقی استان و منطقه به همراه دانش آموزان و اولیای آن‌ها حضور داشتند.