دانه چیا؛ ابرخوراکی کوچک با فواید بزرگ برای سلامتی
- شناسه خبر: 32209
- تاریخ و زمان ارسال: 31 تیر 1404 || 20:00
دانه چیا با ترکیبات مغذیاش مانند امگا۳، فیبر، پروتئین گیاهی و آنتیاکسیدانها، به یکی از محبوبترین مکملهای طبیعی در بین طرفداران تغذیه سالم تبدیل شده است.

به گزارش پایگاه خبری خبربین آنلاین ،دانههای ریز اما پرخاصیت چیا در سالهای اخیر جایگاه ویژهای در رژیمهای غذایی پیدا کردهاند؛ این دانهها نهتنها برای کنترل وزن مناسباند، بلکه در تقویت عملکرد مغز، بهبود سلامت قلب و تنظیم قند خون نیز مؤثرند. ترکیبات امگا۳ در چیا به کاهش التهاب و افزایش تمرکز کمک میکند، در حالیکه فیبرهای محلول موجود در آن روند گوارش را تقویت کرده و موجب احساس سیری طولانیتر میشود.
پروتئین گیاهی موجود در چیا، بهخصوص برای افرادی که رژیم گیاهخواری دارند، یک منبع مناسب برای تأمین انرژی روزانه محسوب میشود. آنتیاکسیدانهای طبیعی این دانه، با مبارزه با رادیکالهای آزاد، از پیر شدن سلولها جلوگیری کرده و ایمنی بدن را تقویت میکنند.
روش مصرف آن نیز بسیار متنوع است؛ از ترکیب در اسموتیها و ماست گرفته تا اضافهکردن به نان، کیک و سالاد. مصرف روزانه ۱۵ تا ۲۰ گرم دانه چیا، با توجه به شرایط بدنی فرد، میتواند بخشی از نیازهای تغذیهای را برطرف کند.
با اینکه چیا فواید زیادی دارد، اما مصرف بیش از حد آن ممکن است موجب نفخ یا مشکلات گوارشی شود؛ بنابراین تعادل در مصرف اهمیت زیادی دارد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد