• درباره ما
  • تماس با ما

شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۴

  • telegram
  • instagram
  • aparat
  • whatsapp
  • eitaa
  • bale
  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
    • اقتصاد کلان
    • انرژی
    • بانک، بیمه و بورس
    • راه و مسکن
    • صنعت، معدن، تجارت
  • سیاست
    • بین الملل
    • سیاست داخلی
    • مجلس
  • جامعه
  • فرهنگ و هنر
  • ورزش
  • استانها
  • بازار
  • بازرگانی
  • عکس
  • فیلم
Twitter Facebook Telegram Whatsapp

طرز تهیه بامیه

  • شناسه خبر: 13733
  • تاریخ و زمان ارسال: 25 اسفند 1402 || 21:00

مواد لازم برای تهیه بامیه :

آرد  یک پیمانه = ۱۲۵ گرم
آب ۱ پیمانه = ۲۵۰ سی سی
تخم مرغ  ۲ عدد
روغن جامد یا مایع  ۲ قاشق سوپخوری
شربت بار ۲ قاشق سوپخوری
نمک یک پنس
وانیل شکری نصف قاشق مرباخوری یا وانیل خالص یک هشتم قاشق مرباخوری
شربت بار به مقدار لازم

 

طرز تهیه بامیه :

ابتدا آب و شربت بار و روغن و نمک را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار بدهید. به محض اینکه جوش های ریزی روی سطح آب آمد تمام آرد را یک دفعه اضافه کنید.

 

سریع شروع به همزدن کنید تا آرد جمع شود.

* نکته : حتما و حتما برای تهیه بامیه حرارت را کم کنید.

 

با پشت قاشق خمیر را در داخل قابلمه یا ماهیتابه پخش کنید. تا زمانی که از روی حرارت بردارید بایستی مدام اینکار را انجام بدهید. تقریبا ۱۵-۱۰ دقیقه طول می کشد.

 

بعد به ظرف دیگری منتقل کنید و اجازه بدهید خمیر سرد شود در این فاصله دو سه بار خمیر را زیر و رو کنید تا به سرد شدن آن کمک کنید.

 

بعد از اینکه خمیر سرد شد تخم مرغ اول را می ریزیم و با دست هم می زنیم. ممکن است اولش به نظرتان شل بیاید ولی با هم زدن خودش را جمع می کند.

 

بعد از اینکه خمیر سفت شد مجددا تخم مرغ دوم و وانیل را بریزید و هم بزنید تا خمیر خودش را جمع کند.

* نکته تهیه بامیه : هر دفعه حدود ۵ دقیقه ممکن است طول بکشد.

برای درست کردن بامیه نیاز به یک قیف و یک ماسوره هست.

 

* نکته طرز تهیه بامیه : بهتر است برای تهیه بامیه قیف یکبار مصرف باشد چون شستن این خمیر کمی سخت است.

* نکات مهم درست کردن بامیه : ماسوره ای که با آن بامیه درست می کنند به ماسوره آچاری معروف است.

 

بعد با قیچی آشپزخانه بامیه ها را به اندازه لازم ببرید.

در یک قابلمه به مقدار لازم روغن بریزید ( بهتر است سطح بامیه ها را بپوشاند).

برای سرخ کردن بامیه نباید روغن آن داغ باشد. پس همان اول داخل روغن سرد بریزید و حتما حتما با حرارت کم سرخ کنید.

* نکته برای تهیه بامیه : باز هم تکرار می کنم حرارت کم در سرخ کردن بامیه خیلی مهم است.

 

بعد از سرخ شدن کامل بامیه ها، همان طور داغ داخل شربت بار ولرم بریزید تا شهد در آن نفوذ کند (۲ دقیقه کافی است).

 

* شربت بار بامیه:

 

مواد لازم برای شربت بار بامیه:

شکر ۲ پیمانه
 آب ۱ پیمانه
 گلاب ۱/۴ پیمانه
 آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری یا جوهر لیمو ۱/۸ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده ۲ قاشق سوپخوری
گلوکز یک قاشق غذاخوری پر (گلوکز برای براق شدن بامیه است)

 

طرز تهیه شربت بار بامیه :

ابتدا شکر و آب و گلاب را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم ( حتما حرارت ملایم باشد نه اینکه بخواهد غل غل بجوشد ) قرار بدهید. تا زمانی که شکر کاملا حل شود، تقریبا ۱۰ دقیقه.

 

بعد زعفران و گلوکز را اضافه کنید و اجازه بدهید ۴ – ۳ دقیقه دیگر روی حرارت بماند.

اگر شکر حل نشد با یک قاشق چوبی ( نه قاشق فلزی ! ) آن را هم بزنید.

با یک قلمو که به کمی آب آغشته کردید دور قابلمه را تمیز کنید چون اگر همین شکرها بعدا” داخل شربت بریزد باعث شکرک زدن می شود.

 

آبلیمو را بریزید و بعد از یکی دو دقیقه از روی حرارت بردارید. شربت آماده است.

بامیه ها را به مدت ۲ دقیقه در شربت ولرم می ریزیم (بیشتر نشود که بامیه ها خمیر نشوند).

 

* نکته : شربت حتما با حرارت کم بجوشد حدود ۲۰ دقیقه کافی است.

 

شما می توانید بامیه ها را با اشکال مختلف درست کنید

درست کردن بامیه,مدل تزیین زولبیا و بامیه

طرز تهیه بامیه به شکل های مختلف

تزیین بامیه,پخت بامیه

مدل های پخت بامیه

 

درست کردن بامیه,مدل تزیین زولبیا و بامیه

زولبیا و بامیه

تزیین زولبیا و بامیه,طرز تهیه بامیه

تزیین بامیه

بامیه پایگاه خبری خبربین آنلاین درست کردن بامیه سلامتی

مطالب مرتبط

20 خرداد 1404

پنج هواپیما به ناوگان پرواز خارجی ایران اضافه شد

26 مرداد 1404

زمان خروج از لیست سیاه FATF مشخص شد

13 تیر 1402

قیمت خودرو ها امروز در بازار چند؟

3 خرداد 1404

اسلامی: دیگران نمی‌توانند برای ما تعیین تکلیف کنند

28 اسفند 1402

پیگیری مسکن کارگران توسط قرارگاه ویژه از اول سال آینده

5 شهریور 1403

تصمیم شائبه‌برانگیز برای واردات آیفون در آغاز کار وزیر جدید

26 فروردین 1404

دریاچه ارومیه را با سدسازی‌های غیرکارشناسی نابود کردیم

12 آبان 1404

بررسی طرح مقابله با نفوذ دشمنان در کمیسیون امنیت ملی

ارسال دیدگاه


نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد

خواهشمندیم برای ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربری خود بشويد

آخرین اخبار

  • ورزش 22 آذر 1404

    ۳ پرسپولیسی در آستانه محرومیت

  • پربازدید 22 آذر 1404

    سازمان ملل: اسرائیل و حامیان اصلی آن باید هزینه بازسازی غزه را بپردازند

  • جامعه 22 آذر 1404

    حکم قصاص نفس نامادری «آوا» اجرا شد

  • جامعه 22 آذر 1404

    هوای تهران در شرایط قابل قبول

  • جامعه 22 آذر 1404

    اثربخشی بالای واکسن آنفلوآنزا در کودکان

  • ورزش 22 آذر 1404

    اختلاف در استقلال علنی شد/ ساپینتو خریدهای بی‌کیفیتش را گردن نمی‌گیرد!

  • مجلس 22 آذر 1404

    دولت ۵۵ نهاد شورایی را منحل کرد

  • پربازدید 22 آذر 1404

    قیمت دلار توافقی امروز شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۴

  • خودرو 22 آذر 1404

    قیمت خودرو امروز ۲۲ آذر ۱۴۰۴

اوقات شرعی

پایگاه خبری خبربین آنلاین به شماره ثبت ۸۹۱۵۵ از سوی وزارت  فرهنگ و ارشاد اسلامی در چهارچوب اهداف مقدس انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران به امر اطلاع رسانی به منظور ارتقای سطح بینش و آگاهی عمومی می پردازد. پایگاه خبری خبربین آنلاین یک رسانه مستقل بوده و خود را مقید به قانون اساسی و قوانین نظام جمهوری اسلامی، اصول و ارزش های دین اسلام و تعهد به آرمان‌های انقلاب اسلامی و امام راحل و شهیدان انقلاب میداند. این پایگاه اطلاع رسانی سعی دارد  تا با انتشار اخبار، تحلیل ها و مقالات صاحب نظران و فرهیختگان کشوری، زمینه ای مناسب برای تجمیع افکار و اندیشه ها و ارائه آن به عموم مردم را فراهم سازد. صاحب امتیاز و مدیر مسئول: صفورا طالب زاده

دسترسی سریع
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • استخدام
  • اعلام مشکل سایت
  • تبلیغات در سایت
  • دیگر رسانه ها
  • پخش زنده
مجوزها
;

شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۴

  • telegram
  • instagram
  • aparat
  • whatsapp
  • eitaa
  • bale
کلیه حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی خبربین آنلاین محفوظ است. طراحی ،اجراء و پشتیبانی : سایت فـــــــــا