• درباره ما
  • تماس با ما

جمعه ۲۰ تیر ۱۴۰۴

  • telegram
  • eata
  • eata
  • bale
  • watsapp
  • instagram
  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
    • اقتصاد کلان
    • انرژی
    • بانک، بیمه و بورس
    • راه و مسکن
    • صنعت، معدن، تجارت
  • سیاست
    • بین الملل
    • سیاست داخلی
    • مجلس
  • جامعه
  • فرهنگ و هنر
  • ورزش
  • استانها
  • بازار
  • بازرگانی
  • عکس
  • فیلم
Twitter Facebook Telegram Whatsapp

طرز تهیه پان فورته، دسر سنتی ایتالیایی

  • شناسه خبر: 10872
  • تاریخ و زمان ارسال: 7 بهمن 1402 - 10:00

طرز تهیه پان فورته آشنا می شوید. پانفورته (Panforte) یک دسر سنتی ایتالیایی است که به معنای "نان قوی" است. این دسر از مواد اولیه ساده و در دسترس تهیه می شود و به دلیل طعم خوشمزه و بافت منسجمش طرفداران زیادی دارد.

به گزارش خبربین آنلاین: ‌پانفورته یا پان فورته با آجیل و انجیر یک دسر یا شیرینی مورد علاقه ایتالیایی است. این شیرینی غنی که در اصل اهل سیه نا است، اکنون در سراسر ایتالیا و فراتر از آن یافت می شود. یک شیرینی جویدنی پر از آجیل و میوه است که با قهوه سرو می شود.

 

دسر پانفورته معمولاً در پاییز و زمستان تهیه می شود و به عنوان یک دسر یا میان وعده سرو می شود. این دسر را می توان به صورت ساده یا با افزودن مواد دیگری مانند آجیل، میوه خشک یا شکلات تهیه کرد.

 

طرز تهیه دسر پان فورته :

مواد لازم برای تهیه پان فورته :

 شکر معمولی   ۳۵۰ گرم
 عسل ۱۲۰ گرم
 آرد  ۱۵۰ گرم
 مغز بادام  ۴۰۰ گرم
 لیموترش ۲۰۰ گرم
 پرتقال قندی  ۱۰۰ گرم
 انجیر خشک یا کشمش یا آلو  ۵۰ گرم
دارچین  ½ قاشق چایخوری
 جوز هندی  ۱ پیمانه
 میخک ۱ عدد

 

طرز تهیه پان فورته :

فر را با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. تمام مواد خشک شده را در یک کاسه مخلوط کنید که شامل : بادام، لیمو ترش خرد شده، پرتقال نباتی خرد شده، انجیر خشک.

 

ادویه ها را پودر کنید: دارچین، کمی جوز هندی، میخک، فلفل و با آرد مخلوط کنید.

 

سپس با عسل و شکر شربتی درست کنید تا شکر حل شود و به قوام غلیظی برسد. مواد خشک را سریع با شربت مخلوط کنید.

 

داخل ظرف مناسبی کاغذ روغنی قرار بدهید و آن را چرب کنید و مواد را سریع روی آن بریزید. سپس در فر کم به مدت ۳۰ دقیقه بپزید. بگذارید خنک شود و در آخر مقدار زیادی پودر قند بپاشید و به شکل های دلخواه برش بزنید.

 

نکته :

می توانید از مغزها و میوه های دلخواه خود استفاده کنید.

 

روش درست کردن دسر پانفورته :

روش های درست کردن پانفورته

مواد لازم برای تهیه پانفورته :

 بادام بوداده شده برشته شده  ۱ فنجان (۱۵۰ گرم)
 فندق برشته شده و پوست گرفته شده ۱ فنجان (۱۳۵ گرم)
 انجیر خشک خرد شده ۱ فنجان (۱۸۰ گرم)
پرتقال نباتی خرد شده  ½ فنجان (۴۰ گرم)
 آرد همه منظوره (ساده)  ۱ فنجان (۱۲۵ گرم)
 پودر کاکائو ¼ فنجان (۲۵ گرم)
 دارچین آسیاب شده  ۲ قاشق چایخوری
 پودر پاپریکا  ½ قاشق چایخوری
 زنجبیل آسیاب شده  ½ قاشق چایخوری
 میخک آسیاب شده  ¼ قاشق چایخوری
 نمک  ¼ قاشق چایخوری
 عسل  ¾ فنجان (۱۸۰ میلی لیتر)
 شکر سفید گرانول (کرچک)  ۱ فنجان (۲۰۰ گرم)
 شکلات نیمه شیرین (تیره) خرد شده  ⅔ فنجان (۱۱۵ گرم)

 

طرز تهیه پانفورته :

– فر را با دمای ۳۲۰ درجه فارنهایت یا ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. یک قالب کمربندی ۹ اینچی/۲۳ سانتیمتری را چرب کرده و بپوشانید.

 

– آجیل ها، انجیر و برش های پرتقال شیرین شده را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید.

 

– آرد، کاکائو، ادویه ها و نمک را با هم الک کرده و با مخلوط آجیل مخلوط کنید.

 

– عسل و شکر را در یک قابلمه کوچک با هم ترکیب کنید. حرارت دهید تا شکر حل شود و سپس روی حرارت ملایم به مدت ۳ دقیقه بجوشانید و گاهی هم بزنید. شکلات را هم بزنید تا آب شود سپس از روی حرارت بردارید.

 

– مخلوط آرد، مغزها و میوه ها را داخل کاسه بریزید و مخلوط کنید تا خوب مخلوط شوند. سپس عسل و شکر آب شده و کاکائو آب شده را اضافه کنید و سریع مخوط کنید.

 

متوجه خواهید شد که وقتی شکلات و مواد باقی مانده را اضافه کنید، مخلوط کاملا سفت می شود و برای مخلوط کردن آن به مقداری زور نیاز دارید. همه چیز باید به صورت یکنواخت مخلوط شوند.

 

مخلوط را در ظرف (قالب) آماده شده (چرب شده) فشار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد بپزید.

قبل از اینکه از قالب بیرون بیاورید اجازه بدهید در آن خنک شود و پس از آن از قالب خارج کنید و برای سرو به صورت نازک برش دهید.

 

نکته برای تهیه پان فورته :

• برشته کردن آجیل طعم آن را عالی می کند اما می توانید از آجیل های خام استفاده کنید.

• پانفورته را تا زمانی که وسط آن نرم است از فر خارج کنید وگرنه کیک خیلی سفت می شود.

• می توانید با توجه به سلیقه ی خود مغزها و میوه ها را تغییر بدهید

• می توانید در پایان روی آن پودر قند قنادی بپاشید.

 

نحوه درست کردن پانفورته

طرز تهیه پانفورته بدون فر :

در صورتی که به فر دسترسی ندارید، می توانید پانفورته را بدون فر نیز تهیه کنید. برای این کار، خمیر پانفورته را به صورت دایره ای در یک قالب که از قبل با کاغذ روغنی پوشانده شده است، بریزید. سپس قالب را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا خمیر سفت شود. پس از یک ساعت، قالب را از یخچال خارج کرده و با پشت قاشق صاف کنید.

 

قابلمه ای را روی حرارت گاز قرار بدهید روی آن پایه های سیمی قرار بدهید و سپس آن را روی پایه داخل قابلمه قرار بدهید و درب قابلمه را ببندید. به پانفورته به مدت ۱ ساعت اجازه بدهید تا بپزد. پس از پخت، پانفورته را از قابلمه خارج کرده و اجازه دهید خنک شود. سپس پانفورته را به صورت مکعبی یا لوزی برش بزنید و سرو کنید.

 

نگهداری دسر پان فورته :

با بسته بندی محکم در پلاستیک، حدود ۳-۴ هفته در دمای اتاق خنک یا در یخچال نگهداری می شود. روش دیگر، تا ۶ ماه خوب بسته بندی شده را فریز کنید.

 

سخن پایانی :

پانفورته یک دسر خوشمزه و آسان است که می تواند در مهمانی ها و دورهمی های خانوادگی و دوستانه سرو شود. این دسر با طعم و ظاهر جذابش می تواند مورد توجه همه قرار بگیرد.

پان فورته پایگاه خبری خبربین آنلاین دسر دسر ایتالیایی طرز تهیه پان فورته

مطالب مرتبط

18 خرداد 1402

«رابعه سرانجام» همسر استاد حسن زیرک درگذشت

29 بهمن 1402

اسرائیل از نظر میدانی به هیچ کدام از اهداف خودش نرسیده است

7 خرداد 1404

عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود

1 تیر 1402

امیرعبداللهیان به امارات می‌رود

14 آبان 1403

قالیباف:متوسط زمان صاحب‌خانه شدن در ایران ۵۰ تا۷۰ سال است

26 شهریور 1403

توئیت پزشکیان به‌زبان کُردی و عربی درباره سفر به عراق

8 تیر 1404

بازداشت دو شهرک‌نشین صهیونیست دیگر به‌اتهام جاسوسی برای ایران

12 آبان 1403

به‌کارگیری تجهیزات جدید در رزمایش سپاه در جنوب‌شرق

ارسال دیدگاه


نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد

لغو پاسخ

آخرین اخبار

  • آخرین اخبار 20 تیر 1404

    ارسال بسته‌های فرهنگی تابستانی به مراکز کانون پرورش فکری

  • فرهنگ و هنر 20 تیر 1404

    نمایشگاه آینه‌کاری در نگارخانه سرو؛ تلفیق سنت و مدرنیته

  • آخرین اخبار 19 تیر 1404

    «کتاب‌خوانی شبانه؛ سکوتی که ذهن را می‌آراید»

  • ورزش 19 تیر 1404

    بازگشت هلی‌کوپتر به آسمان سرخ؛ وحید هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد

  • آخرین اخبار 19 تیر 1404

    «خاموش کردن نوتیفیکیشن‌ها؛ گام اول به سمت آرامش دیجیتال»

  • آخرین اخبار 19 تیر 1404

    تنفس ۵ مرحله‌ای؛ تکنیکی فوری برای آرامش در بحران»

  • آخرین اخبار 19 تیر 1404

    کاهش ۶ میلیونی قیمت سکه در ۲ روز

  • پربازدید 19 تیر 1404

    پرداخت به موقع خسارت به زیان‌دیدگان از سوی صندوق تامین خسارت‌های بدنی

  • اسلاید اصلی 19 تیر 1404

    آسمان برای زائران باز شد؛ آغاز پیش‌فروش بلیت‌های اربعین از ۲۵ تیر بدون چارتر

اوقات شرعی

پایگاه خبری خبربین آنلاین به شماره ثبت ۸۹۱۵۵ از سوی وزارت  فرهنگ و ارشاد اسلامی در چهارچوب اهداف مقدس انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران به امر اطلاع رسانی به منظور ارتقای سطح بینش و آگاهی عمومی می پردازد. پایگاه خبری خبربین آنلاین یک رسانه مستقل بوده و خود را مقید به قانون اساسی و قوانین نظام جمهوری اسلامی، اصول و ارزش های دین اسلام و تعهد به آرمان‌های انقلاب اسلامی و امام راحل و شهیدان انقلاب میداند. این پایگاه اطلاع رسانی سعی دارد  تا با انتشار اخبار، تحلیل ها و مقالات صاحب نظران و فرهیختگان کشوری، زمینه ای مناسب برای تجمیع افکار و اندیشه ها و ارائه آن به عموم مردم را فراهم سازد. صاحب امتیاز و مدیر مسئول: صفورا طالب زاده

دسترسی سریع
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • استخدام
  • اعلام مشکل سایت
  • تبلیغات در سایت
  • دیگر رسانه ها
  • پخش زنده
مجوزها
;
شبکه های اجتماعی

در شبکه های اجتماعی ما را دنبال کنید ...

  • telegram
  • eata
  • eata
  • bale
  • watsapp
  • instagram
کلیه حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی خبربین آنلاین محفوظ است. طراحی ،اجراء و پشتیبانی : سایت فـــــــــا