حلوای آرد برنج؛ دسر لطیف جنوبی برای معدههای حساس
- شناسه خبر: 32340
- تاریخ و زمان ارسال: 2 مرداد 1404 || 21:00
حلوای آرد برنج، دسر سنتی جنوب ایران با ترکیب آرد برنج، روغن حیوانی و شیره خرما، در طب سنتی به عنوان غذایی سبک، مغذی و قابلهضم برای معدههای حساس شناخته میشود.

به گزارش پایگاه خبری خبربین آنلاین ،این حلوا بیشتر در استانهای هرمزگان و سیستان و بلوچستان تهیه میشود و بهخاطر لطافت و طبع معتدل، خوراکی محبوب کودکان، سالمندان و بیماران گوارشی بهشمار میرود. ترکیب آن با شیرهی خرما موجب افزایش سطح آهن خون شده و به رفع ضعف عمومی، سردردهای ناشی از کمخونی و خستگی کمک میکند. عطر هل، گلاب و ادویههای گرم در این حلوا طعم خوشایندی ایجاد میکند که مصرف آن را به تجربهای لذتبخش بدل میسازد.
در مراسم سنتی جنوب، بهویژه ماه رمضان یا شبهای عزاداری، این حلوا جایگاه ویژهای دارد و اغلب با نان محلی یا چای ایرانی سرو میشود. پزشکان طب سنتی، مصرف آن را برای افرادی که توانایی هضم غذاهای سنگین را ندارند، مفید دانسته و توصیه میکنند در وعدههای عصرگاهی یا پیش از خواب استفاده شود.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد
خواهشمندیم برای ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربری خود بشويد